Rybáriková prešla prvým kolom kvalifikácie v New Havene

SITA|21. aug 2009 o 23:14

Po Kristíne Kučovej zvíťazila v piatkovom stretnutí kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže na turnaji WTA Tour v americkom New Havene aj ďalšia slovenská tenistka

NEW HAVEN. Po Kristíne Kučovej zvíťazila v piatkovom stretnutí 1. kola trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Tour Pilot Pen Tennis presented by Schick v americkom New Havene (Premier, dotácia 600 000 USD, tvrdý povrch DecoTurf II) aj ďalšia slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková.

Dvadsaťročná piešťanská rodáčka zdolala ako nasadená trojka Rusku Annu Lapuščenkovovú (nahradila Ukrajinku Katerynu Bondarenkovú, ktorá sa nestihla presunúť z turnaja v Toronte, pozn.) za 42 minút jednoznačne 6:0, 6:0.

Rybáriková uspela takýmto spôsobom s dvoma "kanármi" naposledy v marci 2008 na turnaji ITF v ruskom Petrohrade - Vsevoložsku v 1. kole proti domácej Julii Jefremovovej a potom vo finále zdolala práve Lapuščenkovovú 6:4, 6:2. Zverenkyňa trénera Mojmíra Mihala nastúpi v 2. kole kvalifikácie v New Havene proti Ukrajinke Viktorii Kutuzovovej.

Dvojhra - kvalifikácia - 1. kolo:

Magdaléna Rybáriková (3-SR) - Anna Lapuščenkovová (Rus.) 6:0, 6:0

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková prešla prvým kolom kvalifikácie v New Havene