Rybáriková prehrala v 1. kole turnaja v Hobarte s Wozniakovou

TASR|10. jan 2010 o 07:56

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková neuspela v 1. kole dvojhry na turnaji WTA v tasmánskom Hobarte (dotácia 220.000 dolárov).

Hobart.

Zverenka trénera Mojmíra Mihala prehrala s Kanaďankou Alexandrou Wozniakovou za 61 minút hladko v dvoch setoch 3:6 a 1:6. Rybáriková tak v generálke na grandslamový Australian Open nenadviazala na úspešné vystúpenie z vlaňajška, keď v Hobarte postúpila až do semifinále. Z podujatia Moorilla International si odnáša šek na 1725 dolárov.

Rybáriková nezachytila úvod zápasu a po dvoch stratách podania prehrávala už 1:5. Slovenka ešte stačila znížiť na 3:5, no Wozniaková pri vlastnom servise nezaváhala. V druhom dejstve si Kanaďanka po dvoch brejkoch vybudovala náskok 4:1 a štvrtý vzájomný zápas s Rybárikovou dotiahla do úspešného konca. V siedmom geme premenila hneď prvý mečbal a vyrovnala vzájomnú bilanciu na 2:2. Wozniaková počas celého duelu ťažila z kvalitného servisu, po druhom podaní Rybárikovej neustále tlačila súperku do defenzívy.

dvojhra - 1. kolo:

Alexandra Wozniaková (Kan.) - Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (SR) 6:3, 6:1, Šuai Peng (Čína) - Sorana Cirsteová (Rum.) 6:1, 6:4, Aľona Bondarenková (4-Ukr.) - Sybille Bammerová (Rak.) 6:4, 6:1, Alize Cornetová (Fr.) - Alexandra Dulgheruová (Rum.) 6:1, 6:0, Anabel Medinová Garriguesová (1-Šp.) - Iveta Benešová (ČR) 7:5, 6:3'

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková prehrala v 1. kole turnaja v Hobarte s Wozniakovou