Rybáriková pre problémy s chrbticou odriekla 2. kolo v Prahe

SITA|1. máj 2008 o 13:50

PRAHA 1. mája (SITA) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková nenastúpila na štvrtkový zápas osemfinálového 2. kola dvojhry na turnaji ECM Prague Open v Prahe (Tier IV, dotácia 145 000 USD, antuka vonku) ...

PRAHA 1. mája (SITA) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková nenastúpila na štvrtkový zápas osemfinálového 2. kola dvojhry na turnaji ECM Prague Open v Prahe (Tier IV, dotácia 145 000 USD, antuka vonku) proti najvyššie nasadenej Ruske Vere Zvonarevovej. „V stredu na tréningu ma seklo v chrbte a dnes som sa nemohla ani rozbehať,“ vysvetlila pre agentúru SITA dôvod skreču 19-ročná piešťanská rodáčka pochádzajúca z Ratnoviec.

Priamo na dvorci sa teda zatiaľ stále neskončila séria už tucta singlových triumfov držiteľky titulov z nedávnych podujatí kategórie ITF v ruskom Petrohrade-Vsevoložsku a gréckej Patre, autorky vstupného bodu SR v minulotýždňovom bratislavskom fedcupovom dueli proti Uzbekistanu a Na Štvanici v 1. kole premožiteľky Američanky Meghann Shaughnessyovej, 61. v renkingu (hladko 6:1, 6:3 za 55 minút). Členka NTC M. Rybáriková figuruje na 167. priečke vo svetovom rebríčku.

Finalistka wimbledonskej dvojhry dievčat hrala v českej metropole na základe voľnej karty a v utorok dosiahla svoj premiérový triumf v hlavnej súťaži na hlavnom okruhu WTA od 11. mája 2006. Vtedy sa to Rybárikovej podarilo práve v Prahe a napokon sa tam prebojovala až do štvrťfinále, o ktorého dosiahnutie sa teraz zo zdravotných dôvodov nemohla proti favoritke ani pokúsiť.

Dvojhra - 2. kolo (osemfinále):

Vera Zvonarevová (1-Rus.) - Magdaléna Rybáriková (SR) - skreč, Rybáriková nenastúpila pre problémy s chrbticou

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková pre problémy s chrbticou odriekla 2. kolo v Prahe