Rybáriková na úvod proti Kanaďanke Tétreaultovej

SITA|30. aug 2009 o 10:16

Súperkou slovenskej tenistky Magdalény Rybárikovej v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku (31. augusta - 13. septembra, celková dotácia 21,664 milióna USD, tvrdý povrch DecoTurf II) bude Kan

NEW YORK. aďanka Valérie Tétreaultová. Rozhodol o tom dodatočný žreb po skončení kvalifikácie. Pôjde o premiérový vzájomný súboj.

Dvadsaťročná piešťanská rodáčka Rybáriková zároveň vie, že v prípade úspechu by si v 2. kole zmerala sily s postupujúcou z duelu medzi Estónkou Kaiou Kanepiovou nasadenou ako dvadsiatou piatou a taiwanskou kvalifikantkou Čchang Kchai-čchen.

Debutantka vo "veľkom pavúku" na medzinárodných otvorených majstrovstvách Spojených štátov amerických Tétreaultová momentálne figuruje na 161. mieste vo svetovom rebríčku WTA Tour, čo je doterajšie maximum v jej kariére. Zverenkyňa Mojmíra Mihala Rybáriková, ktorá obhajuje v lokalite Flushing Meadows svoj vlaňajší prienik do 3. kola, sa nachádza na 48. priečke.

Jedno doplnenie tajničky sa udialo aj v prípade Daniely Hantuchovej, u ktorej bolo od štvrtka známe, že začne proti domácej držiteľke tzv. chráneného renkingu Meghann Shaughnessyovej. V 2. kole by ju čakala Švajčiarka Timea Bacsinszká alebo ruská kvalifikantka Vesna Manasievová.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková na úvod proti Kanaďanke Tétreaultovej