V spoločnosti Ronalda. Škriniara zaradili do najlepšej zostavy Serie A

Milan Škriniar a Cristiano Ronaldo.
Milan Škriniar a Cristiano Ronaldo.
Jerguš Radačovský|28. jan 2021 o 22:48

Jedenástku vytvoril štatistický portál Opta.

BRATISLAVA. Na konci minulej sezóny sa zdalo, že slovenský futbalista Milan Škriniar stráca miesto v zostave Interu Miláno.

V novom ročníku však podáva kvalitné výkony a jeho situácia sa zmenila. Pravidelne nastupuje na celé duely a patrí medzi opory tímu. Opäť zaujal aj zahraničné médiá.

Štatistický portál Opta zaradil slovenského obrancu do najlepšej jedenástky za polovicu sezóny talianskej najvyššej súťaže Serie A.

Ideálnu zostavu zverejnil na instagrame. Futbalistov hodnotili po 19 odohraných dueloch súťaže.

Škriniar nastúpil v pätnástich ligových zápasoch, v ktorých strelil dva góly. Tri duely vynechal pre koronavírus, v jednom bol iba na lavičke.

Aj vďaka spoľahlivým výkonom slovenského obrancu je Inter na druhom mieste Serie A. Na vedúce AC Miláno stráca iba dva body a stále živí šancu na titul.

Kvalitný výkon podal aj pred necelými dvoma týždňami proti Juventusu Turín, keď ubránil Cristiana Ronalda. Inter zvíťazil 2:0.

"Masívna skala, ľahko si postrážil Cristiana Ronalda," hodnotil po zápase Škriniarov výkon server football-italia.net.

Interu pomohol aj k utorkovému pohárovému triumfu v derby nad AC Miláno 2:1, ktorý sa však do štatistiky portálu Opta nepočítal.

V najlepšej jedenástke podľa očakávania figuruje Cristiano Ronaldo, ale aj traja spoluhráči Škriniara - obranca Stefan De Vrij, stredopoliar Marcelo Brozovič a útočník Romelu Lukaku.

Na prekvapenie viacerých fanúšikov sa do ideálneho tímu nedostal Zlatan Ibrahimovič z milánskeho AC.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Serie A»V spoločnosti Ronalda. Škriniara zaradili do najlepšej zostavy Serie A