Predĺži zmluvu s Realom Madrid alebo ukončí kariéru? Kroosovi radí aj jeho matka

Toni Kroos (vľavo) a Antoine Griezmann v zápase Real Madrid - Atlético Madrid.
Toni Kroos (vľavo) a Antoine Griezmann v zápase Real Madrid - Atlético Madrid. (Autor: TASR/AP)
SITA|12. feb 2024 o 16:15

Kroos niekoľkokrát naznačil, že táto sezóna by mohla byť jeho posledná.

BRATISLAVA. Mama nemeckého futbalového stredopoliara Toniho Kroosa chce, aby 34-ročný hráč podpísal nový kontrakt so španielskym klubom Real Madrid.

Ako referuje web football-espana.net, Kroosov súčasný kontrakt s „bielym baletom“ platí iba do konca aktuálnej sezóny 2023/2024.

Kroos v ostatných mesiacoch niekoľkokrát naznačil, že táto sezóna by mohla byť jeho posledná a následne by mohol ukončiť hráčsku kariéru.

V podcaste Einfach mal Luppen, ktorý moderuje práve Kroos spolu s bratom Felixom, ich matka prezradila, že chce, aby Toni pokračoval v angažmáne v tíme madridských „Los Blancos“, za ktorých hráva od roku 2014.

„Chcem, aby sa to skončilo tak, ako to chce on z hĺbky svojho srdca. Skončiť na vrchole a bez obáv zo zranení. Viem, že je to ťažké rozhodnutie a on sa ešte nerozhodol. Chcem, aby si užil letnú dovolenku a po nej začal poslednú sezónu v Reale Madrid.

To by potešilo trénera Realu, Toniho spoluhráčov a myslím si, že aj jedného z jeho synov Leona a mnohých ďalších. Rozhodnutie je však na ňom a my akceptujeme, nech bude akékoľvek,“ povedala matka Toniho Kroosa.

Keď sa novinári pred víkendovým duelom La Ligy proti Girone (4:0) spýtali trénera Realu Carla Ancelottiho na možné ukončenie kariéry v podaní majstra sveta z roku 2014, Talian svojským spôsobom odvetil:

„Vždy musíme rešpektovať to, čo si myslia rodičia. To je niečo, čo mladším generáciám chýba. Je to rozhodnutie, ktoré urobí v správnom čase a tým najlepším spôsobom. Myslím si, že ak ukončí kariéru, ukáže tým, že má charakter a 'gule',“ skonštatoval Ancelotti.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Predĺži zmluvu s Realom Madrid alebo ukončí kariéru? Kroosovi radí aj jeho matka