Ďuriš bez zlomeniny, zo zranenia pred ME je nervózny

Ďuriš bol momentálne voľbou č. 1 v rámci slovenských útočných možností.
Ďuriš bol momentálne voľbou č. 1 v rámci slovenských útočných možností. (Autor: TASR)
SITA|4. apr 2016 o 14:41

Blíži sa koniec sezóny, v klube hráme o titul, onedlho na nás čaká s národným tímom európsky šampionát a stalo sa toto, hovoril smutným hlasom slovenský zakončovateľ.

PLZEŇ. Plný rozsah zranenia slovenského futbalového reprezentanta v službách Viktorie Plzeň Michala Ďuriša odhalí pondelkové večerné vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

Dobrou správou však je, že členok jeho ľavej nohy nie je zlomený. Ďuriš nedohral sobotňajšie domáce stretnutie 23. kola najvyššej českej súťaže proti Vysočine Jihlava (2:0).

Dvadsaťsedemročný útočník sa zranil v 64. minúte počas jedného zo súbojov a ihneď ho transportovali do nemocnice.

"Röntgen už mám za sebou, zlomené to nie je. Dnes večer ešte pôjdem na magnetickú rezonanciu a uvidím, ako sú na tom väzy v členku," povedal Ďuriš v pondelok pre Plus Jeden Deň.

Útočník Viktorie ďalej doplnil: "Bol to obyčajný súboj, ale zle som doskočil na nohu. Videl som video na internete, druhýkrát som to radšej nepozeral. Blíži sa koniec sezóny, v klube hráme o titul, onedlho na nás čaká s národným tímom európsky šampionát a stalo sa toto. Som z toho nervózny, ako to dopadne."

Vytvoil: Ondej Vank

Posted by Michal Ďuriš #12 on Monday, February 15, 2016

Ďurišova zdravotná indispozícia nepotešila pred blížiacimi sa majstrovstvami Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) trénera slovenskej reprezentácie Jána Kozáka a ani kormidelníka "viktoriánov" Karla Krejčího.

foto_43_r5300.jpg

Ďuriš (č. 21) v kvalliifikačnom dueli proti Bielorusku. Foto: SME - Tibor Somogyi

Bývalý útočník Banskej Bystrice a Mladej Boleslavi s pätnástimi presnými zásahmi kraľuje poradiu strelcov Synot ligy, Plzeň je sedem kôl pred koncom lídrom súťaže.

Jediným konkurentom v boji o titul je pre úradujúceho českého šampióna Sparta Praha, ktorá má o deväť bodov menej a jeden zápas k dobru.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Ďuriš bez zlomeniny, zo zranenia pred ME je nervózny