Cibulková je už vo štvrťfinále Roland Garros

Dominika Cibulková
Dominika Cibulková (Autor: čtk/ap)
SITA|31. máj 2009 o 13:02

Slovenská tenistka zvíťazila v dueli osemfinálového 4. kola dvojhry na Roland Garros nad Maďarkou Ágnes Szávayovou zaslúžene 6:2, 6:4 a je už medzi najlepšou osmičkou grandslamu.

PARÍŽ. Slovenská tenistka Dominika Cibulková zvíťazila v nedeľňajšom stretnutí osemfinálového 4. kola dvojhry na druhom grandslamovom turnaji sezóny Roland Garros v Paríži (24. mája - 7. júna, celková dotácia 16 150 460 eur, antuka vonku) nad Maďarkou Ágnes Szávayovou 96 minút zaslúžene 6:2, 6:4.

  • Skvelá Cibulková je už vo štvrťfinále Roland Garros
  • Dominika Cibulková ako ju nepoznáte
  • Zaujímavosti a štatistiky
  • Tréner fedcupového tímu: Domča dosiahla životný výsledok
  • Ohlasy médií

Štvrtý mečbal premenila nekompromisným forhendom popri čiare. Bol to jej iba 8. víťazný úder v tomto dueli, rozhodli však úplne iné prvky hry a ukazovatele.

((1))

V piatom vzájomnom súboji na medzinárodnej úrovni, vrátane juniorského obdobia oboch, zdolala Cibulková túto svoju rovesníčku po prvý raz. Predtým s ňou nezískala ani set. Teraz proti roztrasenej súperke hneď odskočila na 4:0 a v druhej časti si od nepríjemného stavu 0:2 pripísala 5 gemov rade.

Maďarka urobila 44 nevynútených chýb v porovnaní s 22 a výrazne konsolidovanejšia Slovenka ju s výnimkou dočasných zápletiek z úvodu a záveru druhej časti (nepremenenie mečbalu v ôsmej i deviatej hre) prakticky nepustila do zápasu.

Na Cibulkovú čaká lepšia zo súboja Na Li - Šarapovová

Dvadsiatka tohto podujatia a devätnástka svetového rebríčka WTA Tour Cibulková si po vyradení 31. hráčky renkingu Szávayovej (bola už aj na 13. pozícii, zatiaľ čo doterajším maximom Slovenky je 16. miesto) zmeria v utorňajšom štvrťfinále sily s úspešnou z neskoršieho nedeľňajšieho osemfinálového zápasu Na Li (25-Čína) - Maria Šarapovová (Rus.).

Proti semifinalistke pekinských OH 2008 Na Li (25.) má skóre 0:1. S niekdajšou líderkou počítačového poradia Šarapovovou (102.), ktorá sa vracia do diania po zdĺhavom zranení pravého ramena, zatiaľ Cibulková stojí 0:2. Trojnásobnej grandslamovej šampiónke podľahla aj vo vlaňajšom finále v americkom Amelia Island (6:7 /7/, 3:6) - takisto na najpomalšom povrchu, ale zelenom. Následne na ňu nestačila na rímskej antuke (2:6, 6:3, 4:6).

Tretia v histórii

Zverenkyňa Vladimíra Pláteníka sa stala treťou Slovenkou v histórii, ktorej sa na úrovni "veľkej štvorky" vydaril prienik medzi osem najlepších singlistiek. Vo francúzskej metropole to pred ňou dokázala iba Karina Cíleková-Habšudová v roku 1996. Celkovým grandslamovým rekordom pre hráčky zo SR zatiaľ zostáva semifinále Daniely Hantuchovej na melbournských Australian Open 2008. V Paríži bol zo Slovákov v semifinále Dominik Hrbatý pred desiatimi rokmi.

Od polovice apríla "dvojfázovo" zranením ľavej časti slabín sužovaná Cibulková, ktorá však pri Buloňskom lesíku po nútenom vynechaní Ríma a Madridu a redukovanej príprave vychytila vynikajúcu formu, o jeden zápas zlepšila svoje doterajšie absolútne grandslamové maximum z januárových AO.

Šport aj na idnes.cz

Na medzinárodných otvorených majstrovstvách Francúzska sa v predchádzajúcich dvoch sezónach lúčila zhodne v 3. kole. Najprv sa takto ďaleko vyšvihla z kvalifikácie a nestačila až na Rusku Svetlanu Kuznecovovú, vtedy obhajkyňu finálovej účasti.

Pred dvanástimi mesiacmi - už nasadená ako dvadsiata ôsma - podľahla Srbke Jelene Jankovičovej, neskoršej svetovej jednotke a teraz v 2. kole vo štvrtok premožiteľke Magdalény Rybárikovej. Cibulková štartovala na antukovom vrcholnom turnaji dvakrát v mládežníckom veku: v roku 2004 prehrala v 2. kole kvalifikácie a po vynechaní ročníka 2005 ťahala v sezóne 2006 za kratší koniec v 1. kole hlavnej súťaže.

Slovenka si bodovo polepší

Dvadsaťročná Bratislavčanka, ktorá vyrastala v Piešťanoch, už má istotu 500 bodov do počítačového poradia a šeku na 132 500 eur. Za prípadné zvládnutie ďalšieho kroku by ju odmenilo 900 bodov a 265 000 eur. Slovenská jednotka prekročila hranicu zisku 1 milióna USD počas kariéry. Na Roland Garros totiž išla s 901 178 USD na konte. Cibulková je celkovo po 13. raz vo štvrťfinále. Z predchádzajúcich 12 pokusov v ňom uspela trikrát.

Rodáčke z Kiskunhalasu Szávayovej, ktorá v miestnom 3. kole značne nečakane vyradila Američanku Venus Williamsovú, sa nepodarilo zopakovať svoj doterajší grandslamový životný výkon: štvrťfinále z newyorských US Open 2007. Pri Seine sa táto držiteľka dvoch titulov z hlavnej profesionálnej úrovne posunula o jeden krôčik v porovnaní s edíciou 2008.

Maďarka, šampiónka z parížskej "juniorky" 2005, to berie na tomto podujatí medzi seniorkami postupne: predvlani skončila v 2. kole (Ruska Anna Čakvetadzeová), minulý rok v spomenutom 3. kole (Češka Petra Kvitová).

Dvojnásobná finalistka z okruhu WTA a spoludržiteľka januárového perthského Hopmanovho pohára po boku Hrbatého Cibulková má proti Maďarke skóre 1:4. V takto hodnotnom zápase sa svojej kamarátke a tréningovej partnerke zo zimného prípravného pobytu v Saddlebrooku na Floride revanšovala za debakel z rovnakej fázy súťaže dievčat na tzv. Grand Slame Ázie a Pacifiku 2005.

Dvojhra žien - 4. kolo (osemfinále):

Dominika Cibulková (20-SR) - Ágnes Szávayová (29-Maď.) 6:2, 6:4 za 96 minút (38, 58)

Štatistiky:

Cibulková - Szávayová

  • 1. podanie (úspešnosť v %): 36 zo 61 = 59% - 37 z 54 = 69%
  • využitie 1. podania: 23 z 36 = 64% - 20 z 37 = 54%
  • využitie 2. podania: 14 z 25 = 56% - 5 z 17 = 29%
  • esá: 0 - 0
  • dvojchyby: 4 - 4
  • víťazné údery: 8 - 9
  • nevynútené chyby: 22 - 44
  • využitie brejkbalov: 5 z 8 = 63% - 2 zo 4 = 50%
  • úspešnosť pri sieti: 2 z 3 = 67% - 7 z 12 = 58%
  • víťazné body na príjme: 29 z 54 = 54% - 24 zo 61 = 39%
  • víťazné lopty celkovo: 66 - 49
  • najrýchlejšie podanie: 173 km/h - 188 km/h
  • priemerná rýchlosť I. podania: 155 km/h - 157 km/h
  • priemerná rýchlosť II. podania: 130 km/h - 136 km/h

Prehľad výsledkov predchádzajúcich vzájomných zápasov Cibulkovej so Szávayovou (po nedeli 1:4 aj s juniorským obdobím):

  • 2005 Melbourne / Austr. (Australian Open, súťaž dievčat) tvrdý povrch osemfinále 2:6, 1:6
  • 2007 Bad Gastein / Rak. antuka osemfinále 5:7, 0:6
  • 2007 New Haven / USA tvrdý povrch štvrťfinále 1:6, 1:2 - skreč, Cibulková odstúpila pre problémy v krížovej oblasti chrbtice
  • 2007 Peking / Čína tvrdý povrch osemfinále 6:7 (4), 4:6

Prehľad výsledkov predchádzajúcich zápasov Cibulkovej na Roland Garros 2009 v Paríži:

  • 1. kolo: Aľona Bondarenková (Ukr.) 6:4, 2:6, 6:4
  • 2. kolo: Kirsten Flipkensová (Belg.) 6:1, 6:0
  • 3. kolo: Gisela Dulková (Arg.) 6:4, 6:2

Po zápase:

Dominika Cibulková: "Po premenení mečbalu mi bolo do plaču od šťastia. Tie pocity sú úžasné a nepredstaviteľné, treba to zažiť. Myslím si, že som zvíťazila zaslúžene. Vydrela som si ten postup do štvrťfinále dnes i v predchádzajúcich zápasoch. Obe sme v úvode boli veľmi nervózne a išlo o to, ktorá z nás sa s tým rýchlejšie vyrovná a dostane sa do výhody. Nechcem povedať, že som mentálne silnejšia, ale zvládla som to dnes oveľa lepšie. Bola som pripravená na súperkinu hru, dobre ju poznám a pomohol mi aj včerajší tréningový nácvik na ňu. Vôbec som si nepripúšťala, že proti nej mám bilanciu 0:4. Vedela som, že keď budem hrať dobre, môžem to dotiahnuť do úspešného konca. Kľúčovým momentom bol rebrejk na 1:2 v druhom sete. Po ňom som sa znova cítila na dvorci dobre. Vrátila som sa od pasivity k aktivite, nestála som ďaleko za základnou čiarou, dostala som sa opäť do rytmu, švihala som do toho a dokázala som Ágnes rozbehať. Pretlačila som ju. Po nepremenení prvého mečbalu, keď môjmu forhendu chýbal iba kúsok, som trochu zneistela a urobila som z toho drámu. V tej fáze som si neuvedomila, že ona mi to dvíha a ja do toho musím ísť. Nespanikárila som však. Povedala som si, že sa neroztrasiem. Mohlo to byť dvakrát 6:2, beriem aj tých 6:2, 6:4."

Vladimír Pláteník (tréner D. Cibulkovej): "Osemfinále so Szávayovou bolo obojstranne nervózne. Obe hráčky vedia hrať oveľa lepší tenis. Bol to prvý zápas Dominiky na väčšom dvorci, kde je trochu iný povrch, aj iná orientácia. Hráčky sa nevedeli dostať do tempa, ale Dominika bola na tom dobre preto, že je na tom lepšie fyzicky. Vie viac zrýchliť hru, vďaka tomu vyhrala aj prvý set, ale bolo to vydreté. Usiloval som sa ju upokojovať a podarilo sa mi to, lebo viedla 5:2. Ale vtedy jej súperka začala nahadzovať lopty a Dominika sa trochu zľakla víťazstva. Je to normálne, prvý raz v zápase v takom ťažkom stave... Víťazstvo si Dominika zaslúži. Mala za sebou ťažké obdobie a ja dúfam, že sme sa z neho dostali a verím, že nám ešte sezóna vyjde."

Matej Lipták (kapitán fedcupovej reprezentácie SR): "Domča dosiahla životný výsledok! Odohrala výborný zápas. Na konci bolo vidieť, že už cítila, čo môže dosiahnuť. Preto hrala opatrnejšie, ale napokon premenený mečbal bol jednou z najlepších lôpt. Zvládla to a je to super!"

Vladimír Habas (športový riaditeľ STZ): "Dominika si takýto úspech zaslúžila. Hrá v Paríži vo výbornej forme. Na začiatku sa zdalo, že zápas so Szávayovou môže byť ľahší. Napokon musela vynaložiť na víťazstvo veľké úsilie a opäť krásne zabojovala."

Ágnes Szávayová: "Súperka ma neprekvapila úrovňou či štýlom svojej hry. Chýbajúca energia sa však pričinila o to, že som nedokázala nadviazať na moje predchádzajúce parížske výkony. Pred turnajom som bola chorá, brala som antiobiotiká a zdá sa, že sa mi to vracia. Už v sobotu som sa necítila dobre, zle som spala. Nepatrím medzi hráčky, ktoré sa vzdávajú bez boja, ale môj stav ma dnes dosť obmedzoval. Dominika nie je súperkou, ktorú môžete zdolať výmenami na dva - tri údery. Je to veľká bojovníčka a proti nej treba na dvorci tvrdo pracovať. Vzhľadom na moju indisponovanosť som zmenila tradičnú účinnú taktiku. Vedela som totiž, že toho nedokážem veľa vybehať. Ku koncu zápasu som sa pokúsila o prístup osvedčený v minulosti. Aj to zaberalo, ale na prípadný obrat už bolo predsa len príliš neskoro."

Henrieta Nagyová (bývalá tenistka, osemfinalistka Roland Garros 1998 a 2001): "Sledovala som Dominikin zápas v televízii, je to skvelý úspech, držím jej palce. Na antuke vie byť veľmi nepríjemná, je to jej obľúbený povrch a rozhodne je v jej silách potrápiť akúkoľvek súperku. Verím, že nie je bez šance ani proti Šarapovovej či Na Li. Roland Garros bol jeden z mojich obľúbených turnajov, určite najobľúbenejší zo všetkých grandslamových, vždy som sa do Paríža rada vracala. Dosiahla som tam osemfinále, čo považujem za pomerne kvalitný výsledok."

Karin Habšudová (bývalá tenistka, štvrťfinalistka Roland Garros 1996): "Je to úžasný úspech, z celého srdca gratulujem Dominike. Veľmi jej prajem, nech si to vychutná. Zajtra sa určite pustí do kvalitného tréningu a verím, že uspeje aj v ďalšom zápase. Jej potenciálna súperka Šarapovová nie je po dlhodobom zranení rozohratá, disponuje však obrovskými skúsenosťami, ktoré sú v tejto fáze turnaja nesmierne dôležité. Štvrťfinále už nie je len o psychickej či hernej pohode, ale najmä o skúsenostiach. Ak Dominika bude hrať svoj štýl, má veľkú šancu na semifinále. Síce sa to na prvý pohľad nezdá byť veľmi dôležité, ale je potrebné zachovať si po celý čas chladnú hlavu a sústrediť sa až do poslednej výmeny. Aj dnes pri televíznej obrazovke som si všimla, že sa jej trochu roztriasli v závere kolená. Možnosť zahrať si medzi najlepšou štvorkou musí zobrať ako veľkú výzvu. Dominika je veľká bojovníčka a určite bude chcieť uspieť. Ak bude jej súperkou v boji o semifinále Šarapovová a zápas bude mať vyrovnaný priebeh, tak Ruska zrejme vsadí na svoje skúsenosti, ktorých má na rozdávanie. Ja osobne budem v ďalšom štvrťfinále medzi Šarapovovu a Na Li držať palce Číňanke, cez ktorú má Dominika podľa papierových predpokladov obrovskú šancu prebojovať sa do semifinále. Zápas Cibulková - Szávayová nebol príliš kvalitný, ale Dominika sa neustále prezentovala svojím herným štýlom, vnútila súperka svoju taktiku a to rozhodlo. Maďarka jej nedokázala vzdorovať, veľa kazila, čo bolo aj zásluhou výbornej Dominikinej hry. Ja som bola v roku 1996 dve loptičky od postupu do semifinále na Roland Garros a viem si predstaviť, ako sa asi teraz ´Domča´ cíti. O to viac jej želám úspech, je to naozaj skvelý pocit. Na Paríž mám len tie najlepšie spomienky."

Ohlasy médií:

Nemzeti Sport (Maď.): "Dnes bola Ágnes Szávayová Venus Williamsovou - rozlúčila sa vo dvoch setoch. Maďarská tenistka spravila proti Dominike Cibulkovej, ktorá nepredviedla nič mimoriadne, až 44 nevynútených chýb a vypadla. Szávayová sa cítila slabá, proti Cibulkovej hrala chorá. Ágnes v sobotu ochorela a na duel so Slovenkou nenastupovala úplne fit."

Tenisz.hu (Maď.): "Szávayová sa opäť predstavila na dvorci Suzanne Lenglenovej, ale na rozdiel od piatkového duelu proti Venus Williamsovej tentoraz utrpela dvojsetovú prehru so Slovenkou Dominikou Cibulkovou a neprebojovala sa do štvrťfinále Roland Garros. Pekne zaplnené hľadisko mohlo vidieť, ako sa Szávayová zdolala sama."

Origo.hu (Maď.): "Cibulková zastavila Szávayovú. Maďarská tenistka vo dvoch setoch podľahla Dominike Cibulkovej v osemfinále na medzinárodných majstrovstvách Francúzska."

Telesport.hu (Maď.): "Szávayová nestačila na Cibulkovú. Osemfinále konečnou zastávkou pre Szávayovú na Roland Garros."

Hírsarok.hu (Maď.): "Szávayová vypadla na Roland Garros. Po senzačnom víťazstve v predchádzajujúcom kole prehrala s Dominikou Cibulkovou. Len jedno kolo trval Szávayovej parížsky zázrak.“

Ďalšie zaujímavosti

Prehľad najvýznamnejších úspechov a rebríčkových posunov Dominiky Cibulkovej:

Finále (2):

Amelia Island (USA) 2008 Tier II zelená antuka Maria Šarapovová (Rus.) 6:7 (7), 3:6

Montreal (Kan.) 2008 Tier I tvrdý povrch Dinara Safinová (Rus.) 2:6, 1:6

Semifinále (1):

Guangžou (Čína) 2007 Tier III tvrdý povrch Virginie Razzanová (Fr.) 6:3, 1:6, 1:6

Štvrťfinále (10):

Praha (ČR) 2007 Tier IV antuka Viktoria Azarenková (Biel.) 1:6, 1:6

Štokholm (Švéd.) 2007 Tier IV antuka Vera Duševinová (Rus.) 4:6, 7:6 (3), 3:6

Gold Coast (Austr.) 2008 Tier III tvrdý povrch Viktoria Azarenková (Biel.) 1:6, 6:3, 3:6

Dauha (Katar) 2008 Tier I tvrdý povrch Agnieszka Radwanská (Poľ.) 4:6, 7:6 (1), 4:6

Stanford (USA) 2008 Tier II tvrdý povrch Ai Sugijamová (Jap.) 7:6 (4), 6:7 (5), 3:5 - skreč

Peking (Čína) 2008 Tier II tvrdý povrch Svetlana Kuznecovová (Rus.) 2:6, 4:6

Moskva (Rus.) 2008 Tier I tvrdý povrch Vera Zvonarevová (Rus.) 5:7, 4:6

Ponte Vedra Beach (USA) 2009 International zelená antuka Jelena Vesninová (Rus.) 5:7, 7:6 (5), 3:6

Charleston (USA) 2009 Premier zelená antuka Jelena Dementievová (Rus.) 4:6, 0:1 - skreč

Paríž - Roland Garros (Fr.) 2009 GS antuka ???

Pozn.: Cibulková je s Dominikom Hrbatým spoludržiteľkou Hopmanovho pohára 2009 v austrálskom Perthe, neoficiálnych MS miešaných družstiev pod hlavičkou ITF.

Prehľad dôležitých posunov a umiestnení Cibulkovej v dlhodobom svetovom rebríčku WTA:

koniec roka 2005: 555.

12. júna 2006: 291. (premiéra v Top 300)

30. októbra 2006: 156. (po víťazstve na ITF Ritro Slovak Open 2006, premiéra v Top 200)

koniec roka 2006: 156.

19. februára 2007: 148. (premiéra v Top 150)

11. júna 2007: 86. (po Roland Garros, premiéra v Top 100)

9. júla 2007: 76. (premiéra v Top 80)

6. augusta 2007: 69. (premiéra v Top 70)

10. septembra 2007: 58. (premiéra v Top 60)

1. októbra 2007: 47. (po semifinále v Guangžou, premiéra v Top 50)

koniec roka 2007: 51.

25. februára 2008: 38. (po štvrťfinále v Dauhe, premiéra v Top 40)

14. apríla 2008: 29. (po finále v Amelia Island, premiéra v Top 30)

4. augusta 2008: 20. (po finále v Montreale, premiéra v Top 20)

koniec roka 2008: 19.

9. marca 2009: 16. (zatiaľ maximum v kariére)

25. mája 2009: 19. (na začiatku Roland Garros)

Prehľad výsledkov slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej na Roland Garros a grandslamových turnajoch:

Roland Garros:

2007

kvalifikácia - 1. kolo: Ivana Lisjaková (Chorv.) 2:6, 7:5, 6:0

kvalifikácia - 2. kolo: Andreja Klepačová (Slovin.) 6:1, 3:6, 6:4

kvalifikácia - 3. kolo (finále): Juan Meng (Čína) 7:5, 6:2

1. kolo: Sun Tian-tian (Čína) 6:4, 6:4

2. kolo: Martina Müllerová (Nem.) 6:3, 6:2

3. kolo: Svetlana Kuznecovová (Rus.) 2:6, 3:6

2008

1. kolo: Angelique Kerberová (Nem.) 6:2, 6:2

2. kolo: Milagros Sequerová (Ven.) 6:3, 6:0

3. kolo: Jelena Jankovičová (Srb.) 5:7, 3:6

2009

1. kolo: Aľona Bondarenková (Ukr.) 6:4, 2:6, 6:4

2. kolo: Kirsten Flipkensová (Belg.) 6:1, 6:0

3. kolo: Gisela Dulková (Arg.) 6:4, 6:2

osemfinále: Ágnes Szávayová (Maď.) 6:2, 6:4

štvrťfinále: ???

Sumár na Roland Garros: 11 víťazstiev - 2 prehry

Sumár na Australian Open: 3 - 3

Sumár na Wimbledone: 0 - 2

Sumár na US Open: 3 - 2

Grandslamové turnaje celkovo: 17 - 9

Nedeľňajší postup Dominiky Cibulkovej do štvrťfinále dvojhry na Roland Garros v Paríži znamená, že táto slovenská tenistka prekročila hranicu 1 milióna USD zárobkov v kariére.

Podľa oficiálnej štatistiky WTA Tour totiž mala pred medzinárodnými otvorenými majstrovstvami Francúzska na konte 901 178 USD. V singli na RG 2009 teraz už má istotu 132 500 eur. Okrem toho jej patrí podiel zo šeku na 7100 eur za

1. kolo štvorhry a časť z 3500 eur za 1. kolo miešanej štvorhry.

Prehľad najväčších úspechov slovenských tenistiek vo dvojhre na Roland Garros v Paríži a na grandslamových turnajoch celkovo:

Roland Garros:

  • Dominika Cibulková štvrťfinále (2009)
  • Karina Cíleková-Habšudová štvrťfinále (1996)
  • Daniela Hantuchová osemfinále (2002, 2006)
  • Henrieta Nagyová osemfinále (1998, 2001)
  • Ľudmila Cervanová 3. kolo (2002)
  • Janette Husárová 3. kolo (2001, 2002)
  • Radka Zrubáková 3. kolo (1988)

Grandslamové turnaje celkovo:

  • Daniela Hantuchová semifinále Australian Open (2008)
  • Dominika Cibulková štvrťfinále Roland Garros (2009)
  • Karina Cíleková-Habšudová štvrťfinále Roland Garros (1996)
  • Janette Husárová osemfinále Australian Open (2002)
  • Henrieta Nagyová osemfinále Australian Open (1998) a Roland Garros (1998, 2001)
  • Katarína Studeníková osemfinále Wimbledonu (1996) a US Open (1995)
  • Martina Suchá osemfinále Australian Open (2002)
  • Radka Zrubáková osemfinále Australian Open (1988) a US Open (1990)

Najväčšie úspechy Slovákov vo dvojhre na grandslamových turnajoch:

Miloslav Mečíř

  • 1986 / US Open - finále: prehra s Ivanom Lendlom (ČR) 4:6, 2:6, 0:6
  • 1987 / Roland Garros - semifinále: prehra s Ivanom Lendlom (ČR) 3:6, 3:6, 6:7
  • 1988 / Wimbledon - semifinále: prehra so Stefanom Edbergom (Švéd.) 6:4, 6:2, 4:6, 3:6, 4:6
  • 1989 / Australian Open - finále: prehra s Ivanom Lendlom (Čs.) 2:6, 2:6, 2:6

Karol Kučera

  • 1998 / Australian Open - semifinále: prehra s Petrom Kordom (ČR) 1:6, 4:6, 6:1, 2:6

Dominik Hrbatý

  • 1999 / Roland Garros - semifinále: prehra s Andrem Agassim (USA) 4:6, 6:7 (6), 6:3, 4:6
Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Cibulková je už vo štvrťfinále Roland Garros