Agassi užíval metamfetamín približne rok

SITA|31. okt 2009 o 10:14

Americký tenista Andre Agassi poskytol v rozhovore pre magazín People ďalšie detaily týkajúce sa jeho autobiografie.

NEW YORK. Americký tenista Andre Agassi poskytol v rozhovore pre magazín People ďalšie detaily týkajúce sa jeho autobiografie "Open", ktorá stihla vzbudiť obrovský rozruch už pred tým, ako sa 9. novembra dostane do distribúcie.

"Ak sa zberáte vyrozprávať svoj príbeh, ste sám sebe dlžný úprimnosť - najmä v prípade, že tú knihu nazvete ´Otvorene´," povedal štyridsiatnik z Las Vegas.

Niekdajší líder svetového rebríčka na margo najexplozívnejšej témy, ktorá sa už prenikla na verejnosť prostredníctvom publikovaných úryvkov, konkretizoval, že metamfetamín užíval približne rok.

Ako už bolo známe, Agassiho mal priviesť k drogám jeho asistent Slim v roku 1997 a tenista pri vyšetrovaní dopingového nálezu vedome klamal športové autority tvrdením o náhodnom požití cudzieho nápoja.

Pozornosť vzbudila aj časť textu o násilníckom a pre neho skľučujúcom správaní otca, ktorý pred synom neváhal vyhrážať sa zbraňou pri hádke s iným šoférom, uzatváral stávky o stovky dolárov na zápasy talentovaného chlapca v školskom veku proti seniorským súperom a po zisku wimbledonského titulu mu pogratuloval výčitkou, prečo prehral jeden set.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Agassi užíval metamfetamín približne rok