Lobotka víťaz ankety Futbalista roka a Slovan cestuje z východu naprázdno (Sportnet podcast)

Stredopoliar SSC Neapol Stanislav Lobotka, ktorý sa stal po prvý raz najlepším futbalistom Slovenska
Stredopoliar SSC Neapol Stanislav Lobotka, ktorý sa stal po prvý raz najlepším futbalistom Slovenska (Autor: TASR)
Sportnet|20. mar 2024 o 07:10

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 20. marec, a dnes oslavuje svoje 40. narodeniny bývalý španielský futbalista Fernando Torres, ktorý pôsobil vo viacerých veľkoluboch ako Atlético Madrid, FC Liverpool, Chelsea Londýn, s ktorou vyhral Ligu majstrov v roku 2011/12, AC Milano a svoju kariéru ukončil v japonskom klube Sagan Tosu.

Za národný tím odohral 110 zápasov a strelil v nich 38 gólov. Bol súčasťou tímu Španielska pri triumfoch na ME 2008 a 2012 a taktiež na MS 2010.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa počas utorka v športovom svete stalo.

Košice doma zdolali Slovan aj druhýkrát

Hokejisti HC Košice zvíťazili v 2. zápase štvrťfinále play off Tipos extraligy nad HC Slovan Bratislava 5:4. V sérii hranej na štyri víťazné zápasy zvýšili svoj náskok na 2:0. Tretí duel je na programe v piatok 22. marca v Bratislave.

Hokejisti HK Spišská Nová Ves zvíťazili aj v druhom stretnutí štvrťfinálovej série, hráčov HC '05 Banská Bystrica zdolali v utorok 4:2. O svojom triumfe rozhodli v záverečných 91 sekundách, v ktorých strelili tri góly. O dva z nich sa postaral Anthony Nellis. Tretí zápas sa bude hrať v piatok 22. marca v Banskej Bystrici

Slovenský hokejista Róbert Lantoši nebude pokračovať v českom tíme BK Mladá Boleslav. Klub o tom informoval v utorok na oficiálnej stránke s tým, že dvadsaťosemročný útočník dostal ponuky, ktorým Boleslav "nemôže konkurovať”. Lantoši odohral v prebiehajúcej sezóne 50 zápasov a nazbieral 47 bodov za 20 gólov a 27 asistencií.

Viac k téme:

Futbalistom roka sa stal Lobotka

Najlepším futbalistom Slovenska sa stal po prvý raz Stanislav Lobotka. Stredopoliar SSC Neapol zvíťazil v tradičnej ankete Slovenského futbalového zväzu za rok 2023 pred druhým Dávidom Hanckom a tretím Milanom Škriniarom.

Cenu Petra Dubosvkého pre najlepšieho futbalistu Slovenska do 21 rokov získal Leo Sauer. Najlepším trénerom sa stal opäť Vladimír Weiss starší. Trofej pre najlepšiu futbalistku roka si odniesla Mária Mikolajová.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Sidemenu»Podcasty»Lobotka víťaz ankety Futbalista roka a Slovan cestuje z východu naprázdno (Sportnet podcast)