Instagramový účet šéfa prehovoril: Polievka Slovan neposilní (Sportnet podcast)

Róbert Polieva a Ivan Kmotrík ml.
Róbert Polieva a Ivan Kmotrík ml. (Autor: TASR)
Sportnet|17. jan 2024 o 07:05

Vypočujte si stredajšiu časť denného športového podcastu portálu Sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa udialo v športovom svete.

Podcast si môžete vypočuť aj na: Spotify Apple Google

BRATISLAVA. Je streda, 17. január, a v tento deň oslavuje svoje 40. narodeniny bývalý slovenský futbalista Filip Hološko.

Vypočujte si Sportnet novinky, ranný športový podcast portálu sportnet.sk, v ktorom si zhrnieme to najdôležitejšie, čo sa v športovom svete stalo.

Polievka do Slovana neprestúpi

Róbert Polievka. Meno kapitána a najlepšieho strelca futbalovej Dukly sa v aktuálnom zimnom prestupovom období spája s odchodom z Banskej Bystrice. So Slovanom Bratislava je spájaný už niekoľko prestupových období po sebe.

Generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík ml. však dal za ságou zrejme definitívnu bodku, a to prostredníctvom klubového profilu na sociálnych sieťach, ktorým je jeho instagramový účet.

Šéf “belasích” priznal, že sa v decembri stretli so zástupcom Banskej Bystrice, s ktorým sa bavili o potencionálnom hosťovaní s opciou na trvalý prestup, o čo mal podľa jeho slov Polievka enormný záujem a veľmi túžil obliekať dres Slovana.

Keď sa teda rozhodli, že do klubu príde na hosťovanie s opciou na trvalý prestup, tak zástupcovia Banskej Bystrice spoločne s hráčovým agentom s touto alternatívou nesúhlasili.

Schválili by len trvalý prestup, s čím zasa nesúhlasil Slovan. Preto je teda táto sága podľa slov Kmotríka juniora momentálne ukončená, keďže s Banskou Bystricou rokovania prestali. Zároveň vyvrátil, že Polievka mal niekedy nahradiť Alexandara Čavriča.

Viac k téme:

Vlhová mala na dosah ďalší triumf

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová bola po prvom kole slalomu v rakúskom Flachau na prvom mieste s náskokom sedem stotín sekundy pred Mikaelou Shiffrinovou. O tento náskok v druhom kole prišla, nakoniec tak obsadila druhú priečku.

Pódium uzatvorila švédska pretekárka Sara Hectorová, pre ktorú to bolo vôbec prvé pódium v slalome v kariére. Slová Vlhovej po pretekoch nájdete v podcaste. Svetový pohár žien pokračuje už tento víkend, keď je na programe obrovský slalom a slalom v slovenskom stredisku Jasná.

Viac k téme:

Sportnet podcast vychádza každý pracovný deň. Vypočuť si ho môžete aj na: Spotify Apple Google

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Instagramový účet šéfa prehovoril: Polievka Slovan neposilní (Sportnet podcast)