Muradov už nie je bojovníkom UFC. Som trošku smutný, reaguje na prepustenie

Prezident UFC Dana White a uzbecký zápasník Makhmud Muradov.
Prezident UFC Dana White a uzbecký zápasník Makhmud Muradov. (Zdroj: Instagram/makhmud_muradov)
Dávid Lukáč|3. máj 2024 o 01:25

Okamžite dostal nové ponuky na súboj.

PRAHA. Uzbecký bojovník Makhmud Muradov skončil v UFC, najznámejšej americkej organizácii zmiešaných bojových umení. Správu oznámil na sociálnych sieťach.

V marci pritom podpísal novú zmluvu, podľa ktorej mal mať v organizácii ešte štyri zápasy. Vedenie sa však rozhodlo nakoniec inak.

"Rovnako ako vy, dnes som sa dozvedel novinku, že už nie som bojovníkom UFC. Napísal som manažérovi. Neviem prečo, proste prišla správa, kde nebol uvedený dôvod. Nevadí, život ide ďalej. 

Nechcel som tam takto skoro skončiť, ale osud je osud. Nie som sklamaný, ale trošku smutný. Ale ako hovorím, je to šport a život pokračuje. Uvidíme, čo príde ďalej. Už mám aj nejaké ponuky a kariéru určite nekončím," uviedol Muradov.

Niekdajší bojovník organizácie Oktagon MMA odzápasil v UFC sedem duelov, z ktorých štyrikrát vyhral, dvakrát prehral a jeho posledný súboj sa skončil bez výsledku.

Bolo to na podujatí UFC Fight Night: Dolidze vs. Imavov vo februári, kde čelil Aliaskhabovi Khizrievovi. Zápas skončil už po jedenástich sekundách po neúmyselnom zásahu prstom do oka.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Muradov už nie je bojovníkom UFC. Som trošku smutný, reaguje na prepustenie