Slováci odštartujú Ligu národov v Estónsku, premiérovo zavítajú aj do Košickej futbalovej arény

Norbert Gyömbér a Lukáš Haraslín oslavujú gól v zápase Slovensko - Island v kvalifikácii EURO 2024.
Norbert Gyömbér a Lukáš Haraslín oslavujú gól v zápase Slovensko - Island v kvalifikácii EURO 2024. (Autor: TASR)
TASR|9. máj 2024 o 17:54

Tento futbalový stánok bude v poradí tretím štadiónom v Košiciach, na ktorom odohrá slovenská futbalová reprezentácia oficiálny medzinárodný zápas.

BRATISLAVA. Slovenská futbalová reprezentácia vstúpi do novej edície Ligy národov 2024/2025 v septembri duelmi s Estónskom v Tallinne (5. septembra o 20.45 h) a s Azerbajdžanom v Košiciach (8. septembra o 18.00 h).

Dejiskom domáceho zápasu bude prvýkrát Košická futbalová aréna, informoval oficiálny web Slovenského futbalového zväzu.

Tento futbalový stánok bude v poradí tretím štadiónom v Košiciach, na ktorom odohrá slovenská futbalová reprezentácia oficiálny medzinárodný zápas.

V roku 1995 odohrali Slováci štyri zápasy na štadióne vo Všešportovom areáli (s Ruskom 2:1, s Azerbajdžanom 4:1, s Izraelom 1:0 a s Rumunskom 0:2), hostiteľom dvoch stretnutí bol v roku 1998 štadión Lokomotívy v Čermeli (s Fínskom 0:0, s Azerbajdžanom 3:0), do tretice sa predstaví národný tím v Košickej futbalovej aréne.

Okrem Estónska a Azerbajdžanu sa slovenská futbalová reprezentácia stretne v 1. skupine C-divízie Ligy národov 2024/2025 aj so Švédskom, všetkých šesť zápasov skupinovej fázy je na programe v období od 5. septembra do 19. novembra tohto roka.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Slováci odštartujú Ligu národov v Estónsku, premiérovo zavítajú aj do Košickej futbalovej arény