Rybáriková v utorok prehrala v úplne inom zápase

SITA|25. jún 2008 o 10:25

LONDÝN 25. júna (SITA) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková po pondelku, keď duel prerušili pre tmu, viedla nad Rumunkou Monicou Niculescovou v stretnutí 1. kola hlavnej súťaže dvojhry žien na londýnskom ...

LONDÝN 25. júna (SITA) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková po pondelku, keď duel prerušili pre tmu, viedla nad Rumunkou Monicou Niculescovou v stretnutí 1. kola hlavnej súťaže dvojhry žien na londýnskom Wimbledone sľubne 6:1, 3:6, 4:2. Utorňajšiu dohrávku však úspešná kvalifikantka absolútne nezvládla. Nezískala ani jeden gem a pripísala si len tri fiftíny.

"Nechápem, mala som podanie, verila som si. Prehrala som však prvú výmenu, potom druhú, tretiu a už som sa viezla. Deň predtým som bola veľmi uvoľnená, toto však bol úplne iný zápas," uviedla M. Rybáriková pre denník Šport a pokračovala: "Mala som veľkú šancu, súperku, ktorá sa dá zdolať. Prehrala som si to najmä psychicky, v hlave. Som veľmi nahnevaná. Táto prehra ma bude dlho mrzieť. Ani sa mi nechce ísť odtiaľto preč, hoci už som v minulosti prehrala aj z mečbalu. Bola som tu však blízko k úspešnému výsledku."

O približne desaťminútovom ošetrovaní nohy 19-ročná piešťanská rodáčka uviedla: "V treťom sete za stavu 2:1 pri mojej výhode súperka zahrala slajzovaný volej. Dobiehala som loptu, dodupla som a šmykla sa. Vtedy som to ešte tak necítila. Ráno ma to však bolelo viac. Bude to achilovka, možno členok. Ešte neviem presne."

O zradnosti dohrávky členka NTC Rybáriková skonštatovala: "Keby sa dohralo v pondelok večer, myslím si, že by som vyhrala, hoci v tenise sa to nedá zaručiť. Bola som však v laufe. Výborne som podávala a hrala moju hru. Chcela som to dohrať. Keď bolo 4:2, rozhodca povedal, že ešte dve hry, ale súperka nesúhlasila. Nezazlievam je to - čo mala v tej situácii robiť? V utorok Niculescová začala hrať dlhšie lopty a nekazila. Ja som mala veľmi zlý servis."

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková v utorok prehrala v úplne inom zápase