Rybáriková v kvalifikácii proti Vinciovej

SITA|20. máj 2008 o 17:26

PARÍŽ 20. mája (SITA) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková už pozná svoju súperku v stretnutí 1. kola trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry žien na druhom grandslamovom turnaji ...

PARÍŽ 20. mája (SITA) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková už pozná svoju súperku v stretnutí 1. kola trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry žien na druhom grandslamovom turnaji sezóny, Roland Garros v Paríži (celková 17 575 960 eur, antuka). Devätnásťročná piešťanská rodáčka si premiérovo vo svojej kariére zmeria sily s Taliankou Robertou Vinciovou nasadenou ako dvadsiatou druhou.

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Taranta Vinciová, vlani šampiónka v kolumbijskej Bogote, figuruje na 143. mieste v dlhodobom svetovom rebríčku WTA Tour. Členka NTC Rybáriková, na úrovni "veľkej štvorky" finalistka wimbledonskej súťaže dievčat 2006, je momentálne na 158. pozícii medzi seniorkami, čo znamená jej doterajšie maximum. Postupujúca bude v 2. kole čeliť úspešnejšej z duelu Johanna Larssonová (Švéd.) - Corinna Dentoniová (Tal.).

Austráliu reprezentujúca Jarmila Gajdošová sa v 1. kole kvalifikácie stretne so Španielkou Martou Marrerovou. Stredajší program zatiaľ nie je známy.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Rybáriková v kvalifikácii proti Vinciovej