Je dobré, že sa Falcaovi v Manchestri nedarilo, vraví Diego Costa

Kolumbijčan Radamel Falcao sa bude snažiť v Chelsea napraviť chuť po nie príliš vydarenom pôsobení v Manchestri United.
Kolumbijčan Radamel Falcao sa bude snažiť v Chelsea napraviť chuť po nie príliš vydarenom pôsobení v Manchestri United. (Autor: TASR/AP)
TASR|25. júl 2015 o 14:00

Do Manchestru United prichádzal s povesťou jedného z najobávanejších útočníkov. V 29 zápasoch však strelil len štyri góly. V novej sezóne bude Radamel Falcao pôsobiť v Chelsea.

LONDÝN. Španielsky futbalista Diego Costa verí, že jeho nový klubový spoluhráč Radamel Falcao sa v londýnskej FC Chelsea opäť dostane do svojej starej streleckej formy. K tomu mu má pomôcť aj tréner José Mourinho.

Falcao si postupne vybudoval povesť jedného z najobávanejších útočníkov v Európe. Za dve sezóny v Porte nastrieľal sedemdesiatdva gólov. A ďalších sedemdesiat pridal ako hráč Atletica Madrid.

Radamel Falcao sa v Chelsea bude snažiť napraviť chuť.

Nasledoval rekordný prestup do AS Monaco. Kolumbijčan však krátko nato utrpel komplikované zranenie kolena. A vynechal aj majstrovstvá sveta 2014 v Brazílii.

V uplynulej sezóne hosťoval v Manchestri United. V 29 zápasoch strelil štyri góly.

"Radamel vie, že José (Mourinho) je tréner, ktorý hráčom verí a stojí za nimi. Nepodpisuje hráčov len tak, vždy len so zámerom, aby z danej posily vyťažil čo najviac," vravel Diego Costa.

"Pre nás je dobre, že sa mu v Manchestri nedarilo. Aspoň teraz môže hrať za nás. Verím, že v Chelsea sa opäť rozstrieľa."

Brazílsky rodák hral s Falcaom už v Atleticu. "Poznáme sa veľmi dobre. Je to super hráč s vynikajúcimi schopnosťami zakončovatela. Určite bude pre nás posilou," dodal Costa.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Je dobré, že sa Falcaovi v Manchestri nedarilo, vraví Diego Costa