Cibulková v Portoroži v 1. kole proti Pervakovej

SITA|17. júl 2010 o 18:48

Súperkou slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej na turnaji WTA Tour Banka Koper Slovenia Open bude 19-ročná ľaváčka Ksenia Pervaková.

PORTOROŽ 17. júla (SITA) - Súperkou slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej nasadenej ako piatej v stretnutí 1. kola budúcotýždňovej hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Tour Banka Koper Slovenia Open v slovinskom Portoroži (International, dotácia 220 000 USD, tvrdý povrch vonku) bude 19-ročná ľaváčka Ksenia Pervaková.

Rozhodol o tom sobotňajší žreb. Ruska je šampiónkou zo súťaže dievčat na melbournských grandslamových Australian Open 2009. Medzi seniorkami sa už vyšvihla na 103. priečku vo svetovom rebríčku. Zverenkyni

Chorváta Željka Krajana Cibulkovej patrí 42. pozícia, bola už aj o 30 miest vyššie. Postupujúca si v osemfinálovom 2. kole zmeria sily s úspešnou zo súboja Novozélanďanky Mariny Erakovicovej s niektorou z kvalifikantiek.

Na Zuzana Kučovú (116.) čaká v 1. kole francúzska rekonvalescentka Virginie Razzanová, ktorá momentálne figuruje až na 129. poste v renkingu, ale ešte vlani na jeseň bola na 16. priečke. Pre zranenie pravej nohy naposledy hrala v máji na parížskom Roland Garros. Jednotkou podujatia v Portoroži je Srbka Jelena Jankovičová (jej súboj s Cibulkovou prichádza do úvahy vo štvrťfinále), dvojkou Češka Petra Kvitová, trojkou Ruska Anastasia Pavľučenkovová a štvorkou Talianka Sara Erraniová.

Súvisiaci obsah

Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Cibulková v Portoroži v 1. kole proti Pervakovej