Výsledky

Slovensko - Rusko 2:1

31. mar 2021 o 15:45

SLOVENSKO – RUSKO 2:1 (1:0)
Gól:
38. Škriniar, 72. Mario Fernandes, 74. Mak.
ŽK: Hromada, Žemaletdinov, Dzjuba.
Rozhodovali: Del Cerro Grande – Jimenez, Barbero Sevilla (Španielsko) – bez divákov.
SLOVENSKO:
Kuciak – Pekarík (90+. Pauschek), Šatka, Škriniar, Hubočan – Kucka, Hromada (61. Hrošovský) – Koscelník, Duda, Mak (76. Ďuriš) – Schranz (90+. Strelec). Tréner: Štefan Tarkovič.
RUSKO:
Šunin – Mario Fernandes, Semjonov, Džikija, Kudrjašov – Kuzjajev, Ozdojev – Žemaletdinov (57. Mirančuk), Golovin, Žirkov (46. Mostovoj, 65. Soboljov) – Dzjuba. Tréner: Stanislav Čerčesov.

HLASY PO ZÁPASE
ŠTEFAN TARKOVIČ (tréner Slovenska): “Zápas sa odvíjal tak, ako sme očakávali. Chcem vyzdvihnúť reakciu hráčov po dvoch zápasoch, ktoré nám predtým nevyšli, vyzliekli nás do naha a po ktorých sme boli pod oprávennou kritikou. Pre mňa bol dôležitý aj spôsob, nielen výsledok, tento tím ukázal, že má charakter. Naše mužstvo sa tvorí, potrebuje čas a toho je v nabitom kalendári málo. Hráči musia niečomu veriť a teraz je tá cesta podporetá bodmi, môžeme byť po pozitívnom výsledku plní eufórie, ale musíme si zanalyzovať aj nevydarené zápasy. Pred týmto zápasom nám vypadli ďalší hráči, konkrétne Dúbravka, Valjent a Hancko pre zdravotné problémy. Rád by som mal po troch zápasoch aj dvanásť bodov, ale to nejde, takže berieme tých päť. Zo vzniknutej situácie s Bénesom nechcem robiť kauzu, je to hráč s kvalitou pre reprezentáciu, určite sa stretneme a porozprávame sa, aby som to vedel celé uzavrieť.“

Súvisiaci obsah

Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
    Nachádzate sa tu: