Odchod Mbappého? Počujem o tom prvýkrát, reagoval športový riaditeľ PSG

Kylian Mbappé.
Kylian Mbappé. (Autor: TASR/AP)
TASR|11. okt 2022 o 21:15

Člen vedenia parížskeho klubu poprel úmysel Mbappého odísť v januári.

PARÍŽ. Francúzsky futbalista Kylian Mbappé údajne opäť zvažuje odchod z Paríža Saint-Germain. Informovali o tom viaceré francúzske médiá.

Mbappé pritom s úradujúcim majstrom Ligue 1 predĺžil zmluvu len pred necelým polrokom. Podľa správ je však v klube frustrovaný a rád by zmenil pôsobisko počas zimného prestupového obdobia.

Na konci predchádzajúcej sezóny bol na spadnutie Mbappého prestup do španielskeho Realu Madrid. Dvadsaťtriročný útočník sa však nakoniec rozhodol zotrvať v PSG - presvedčila ho nová vízia klubu.

Parížania dominujú v domácej súťaži takmer desaťročie, od sezóny 2012/2013 im ušiel titul len dvakrát (2017, 2021).

Na európskej scéne však čakajú na vytúžený úspech, na konte majú len jednu trofej z roku 1996, keď získali Pohár víťazov pohárov. Svoje ambície v Lige majstrov zatiaľ nenaplnili ani s Mbappém, Nemarom či Lionelom Messim.

Jeho terajší kontrakt platí do roku 2024. Úmysel Mbappého odísť v januári však poprel v utorok športový riaditeľ PSG Luis Campos.

"S Kylianom som každý deň a nikdy nehovoril o tom, že by chcel prestúpiť v januári," zdôraznil Campos pred úvodným výkopom zápasu Ligy majstrov s Benficou Lisabon vo vysielaní francúzskej televíznej stanice Canal Plus. Mbappé figuruje v základnej zostave.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Francúzsko»Ligue 1»Odchod Mbappého? Počujem o tom prvýkrát, reagoval športový riaditeľ PSG