Žreb 3. predkola už v piatok 25. júla

SITA|16. júl 2003 o 12:48

NYON 16. júla (SITA) - Predstavitelia Európskej futbalovej únie (UEFA) na svojom zasadnutí na začiatku tohto týždňa rozhodli, že žreb 3. predkola najprestížnejšej klubovej súťaže - Ligy majstrov sa uskutoční už 25. júla vo švajčiarskom Nyone. V tom čase b

ude známych 14 dvojíc pre zápasy 2. predkola LM, v ktorom sa predstaví aj slovenský majster MŠK Žilina (proti Maccabi Tel Aviv) a takisto aj osemnástka klubov nasadených priamo do 3. predkola. Futbalisti spod Dubňa sa viac o možných súperoch dozvedia až vo štvrtok 24. júla, keď UEFA vydá zoznam 16 nasadených tímov 3. predkola a takisto presný systém žrebu. Pri slabých koeficientoch slovenských mužstiev je jasné, že Žilinčania nebudú nasadení a súpera dostanú z vyberanej spoločnosti špičkových európskych klubov.


Kluby nasadené priamo do 3. predkola:

RC Deportivo La Coruňa, Celta Vigo (obe Šp.), Lazio Rím (Tal.), Newcastle United, FC Chelsea (Angl.), Borussia Dortmund (Nem.), Olympique Marseille (Fr.), AEK Atény (Gr.), Ajax Amsterdam (Hol.), Galatasaray Istanbul (Tur.), Benfica Lisabon (Port.), Lokomotiv Moskva (Rus.), Sparta Praha (ČR), Glasgow Rangers (Škót.), Dinamo Kyjev (Ukr.), FC Bruggy (Belg.), Austria Viedeň (Rak.), Grassophers Zürich (Švajč.)

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Žreb 3. predkola už v piatok 25. júla