Zomrel bývalý športový komentátor Andrej Miklánek

Bývalý športový komentátor Andrej Miklánek.
Bývalý športový komentátor Andrej Miklánek. (Autor: Facebook Andrej Miklánek)
Sportnet|26. máj 2021 o 11:48

Na MS v hokeji 2003 komentoval zápas Slovenska o bronz.

BRATISLAVA. Vo veku 48 rokov zomrel bývalý športový komentátor a šéf športu v RTVS Andrej Miklánek. Informáciu priniesol web strategie.hnonline.sk.

V RTVS pôsobil dlhé roky a prešiel si viacerými pozíciami. V televízii pracoval ako obchodný manažér, športový redaktor a komentátor, šéfredaktor športu a dostal sa aj na pozíciu vo vrcholovom manažmente.

V roku 2008 sa z pozície projektového manažéra podieľal na spustení športovej stanice Trojka.

Fanúšikom môže byť známy najmä z komentovania hokejových zápasov. Na MS v hokeji 2003  spolukomentoval duel o bronz, v ktorom si Slovensko vybojovalo medailu, keď zdolalo Česko 4:2.

Miklánek bol doteraz riaditeľom TV obsahu pre televízne platformy Slovak Telekomu v Česku a na Slovensku. Pracoval aj ako šéfredaktor magazínu RUNGO.

"Andrej bol nadšencom pre oblasť televíznych služieb a rovnako rád sledoval trendy v oblasti vývoja televízneho vysielania, vrátane obsahu. Vo voľnom čase veľmi rád behal," napísal web strategie.hnonline.sk

V minulosti pracoval aj ako manažér divízie platených kanálov a služieb v JOJ Group. Bol pri spustení detských programov RiK a Ťuki TV. Tri roky pôsobil aj ako obchodný riaditeľ spoločnosti Mediaresearch pre Česko a Slovensko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Zomrel bývalý športový komentátor Andrej Miklánek