Odveta s Youtuberom sa blíži. Woodley: Tentokrát žiadne hry, idem ho knokautovať

Tyron Woodley.
Tyron Woodley. (Zdroj: MMAJunkie)
SvetMMA|9. dec 2021 o 07:52 (aktualizované 9. dec 2021 o 07:52)

Je pripravený oplatiť porážku.

LAS VEGAS. Osemnásteho decembra s ním zápasiť nemal, no on napriek tomu na boxerský duel pripravoval.

Bývalý kráľ veltrovej divízie UFC Tyron Woodley verí, že je viac než pripravený oplatiť tesnú porážku v boxe svetoznámemu Youtuberovi Jakeovi Paulovi.

Ako už bolo spomenuté, obaja sa už medzi šesťnástimi lanami stretli. V septembri tesne zvíťazil na body Youtuber. Pre mnohých fanúšikov to bol šok a pre Woodleyho nie dobrá vizitka.

V príprave je od októbra

So zranením Tommyho Furyho, ktorý mal teraz čeliť Paulovi sa však otvorila cesta k odvete. Hoci na poslednú chvíľu, Woodley ani na chvíľu nad ponukou neváhal.

Zaujímavosťou je, že sa 39-ročný Američan paradoxne na potenciálny ďalší súboj pripravoval už od začiatku októbra.

„Chcem, aby ste vedeli, že sa na zápas veľmi teším. Na konci septembra som môjmu trénerovi boxu povedal, že ma tá prehra nezloží a skôr či neskôr k odvete dôjde. Súboj s Tommym Furym nedával žiaden zmysel, ako vážne, koho to zaujímalo? Nikoho. Práve medzi nami je niečo nedokončené, naozaj to tak cítim, že som prvý zápas zvíťazil.

„Chcem ho knokautovať? To si píšte, že áno. Nanešťastie sa mi to na prvýkrát nepodarilo, ale ako som povedal mojím trénerom, toto nie je koniec. Slovo dalo slovu a začal som sa poctivo pripravovať,“ povedal päťnásobný šampión prestížnej organizácie UFC.

Odmena za výhru? Túži ho knokautovať

Internetová celebrita krátko po oznámení duelu vyhlásila odmenu 500 tisíc dolárov navrch k Woodleyho výplate, ak sa mu podarí zvíťaziť knokautom.

Čo na to bývalý šampión UFC? O tom, že nie je motivovaný alebo sústredný nemôže byť žiadna reč.

„Jedna vec je istá, vždy som to bral vážne. Preto bolo vtipné, keď začali vravieť, že som z formy, že som tučný, slabý a pomalý.Som pripravený ísť bojovať.

Predvčerom som mal dvanásť kôl sparringu. Včera som ich mal sedem a práve vtedy som sa dozvedel o súboji. Som nadšený a tiež vďačný za príležitosť, sľubujem, že nezaváham. Môže si (Jake Paul, pozn. red.) hovoriť čo len chce, nič to pre mňa neznamená. Tentokrát žiadne hry. Uspím ho, to môžem sľúbiť,“ zakončil.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Odveta s Youtuberom sa blíži. Woodley: Tentokrát žiadne hry, idem ho knokautovať