Weiss a Šebo boli pri konflikte v bratislavskom podniku

Futbalový reprezentant Vladimír Weiss.
Futbalový reprezentant Vladimír Weiss. (Autor: TASR)
SITA|3. jan 2015 o 18:51

Letiaca stolička zranila hudobníka, partia okolo slovenského reprezentanta sa mu aj vyhrážala.

BRATISLAVA. Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss bol počas piatkovej noci účastníkom incidentu v jednom z bratislavských podnikov, pri ktorom zasahovala aj polícia.

Podľa informácií portálu aktualne.sk sa Weiss zabával so skupinou osôb, v ktorej bol aj bývalý reprezentant Filip Šebo.

"Zopár hostí začalo v povznesenej nálade čosi skandovať a vytlieskavať. Jeden z nich zrazu zobral stoličku a vrhol ju smerom k obslužnému pultu arabských hostiteľov," cituje portál očitého svedka incidentu.

Stolička zasiahla Pavla Remiáša zo skupiny Zlokot, známeho pod prezývkou Lyrik. Ľahšie poranenie na hlave mu v nemocnici museli ošetriť a zašiť.

Podľa svedka sa skupina mužov vrátane Weissa po príchode policajnej hliadky vyhrážala Remiášovi.

To, kto stoličku hodil, sa polícii nepodarilo zistiť. Identifikovať útočníka nevedeli ani očití svedkovia, Weiss ani Šebo to však podľa nich neboli.

Video: projektn.sk

"Je mi ľúto, že ja alebo ktokoľvek z mojich priateľov sme spájaní s násilným incidentom, na ktorom nik z nás nemal nijaký podiel, okrem toho, že sme boli v tom istom čase a v tom istom priestore. Zasahujúcim policajtom sme zodpovedali na všetky otázky. Osobné antipatie voči mne alebo voči futbalistom všeobecne by nemali slúžiť ako základ na umelé vytváranie škandálov, ktoré nemajú s futbalom nič spoločné," poskytol Weissovo stanovisko manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný.

Menej diplomatická bola reakcia na Weissovom oficiálnom konte na Twitteri. Svoj status neskôr z profilu stiahol.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Weiss a Šebo boli pri konflikte v bratislavskom podniku