Vstupenka na Slovan bude od stredy aj ako lístok na MHD

Slovanisti v akcii.
Slovanisti v akcii. (Autor: TASR)
SITA|30. sep 2014 o 10:54

Možnosť cestovať na permanentku aj jednorazový zápasový lístok sa začína dve hodiny pred začiatkom domácich zápasov Slovana.

BRATISLAVA. Už v stredu 1. októbra môžu fanúšikovia využiť vstupenku či permanentku na zápas Slovana Bratislava v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) aj ako lístok na bratislavskú hromadnú dopravu. Informáciu o tom priniesol Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom oficiálnom webe.

" Platnosť tohto cestovného lístka vyprší posledným denným spojom. Táto dohoda platí predbežne na všetky domáce zápasy Slovana v KHL počnúc stredajším zápasom proti Dinamu Riga do konca sezóny 2014/2015," uvádza sa v správe.

Radosť z dohody majú zástupcovia všetkých strán. "Teší ma, že klub našiel spoločne s mestom a dopravným podnikom model, vďaka ktorému môžu fanúšikovia cestovať na zápasy ich tímu mestskou hromadnou dopravou. Lístok na zápas bude slúžiť zároveň ako lístok v bratislavskej MHD," povedal primátor hlavného mesta SR Bratislavy Milan Ftáčnik a generálny riaditeľ DPB Ľubomír Belfi pokračoval:

Systém sa osvedčil

"Týmto nadväzujeme na minulý ročník KHL, keď sa systém osvedčil. DPB má prioritný záujem odľahčiť individuálnu dopravu a zároveň vyhovieť fanúšikom hokeja, aby sa na domáce hokejové zápasy dostali komfortne verejnou dopravou bez problémov s parkovaním v tejto lokalite. K tomu nepochybne prispeje aj masívna modernizácia nášho vozidlového parku."

Vedenie Slovana Bratislava oceňuje ústretovosť manažmentu DPB aj zástupcov samosprávy, že napriek zložitej finančnej situácii boli ochotní o tejto aktivite uvažovať a následne ju zrealizovať.

Neplatí na nočné spoje

"Slovnaft Arena je typickou mestskou arénou v širšom centre Bratislavy, ktorá je výborne dostupná prostriedkami MHD. Verím, že toto opatrenie využije veľa našich priaznivcov, logistika pred arénou bude prehľadnejšia a zároveň sa bude ľahšie dýchať aj obyvateľom lokality Tehelného poľa," dodal generálny manažér Slovana Maroš Krajči.

DPB upozorňuje fanúšikov, že nárok na bezplatné cestovanie nevzniká v prípade, keď nemajú pri sebe platnú vstupenku na domáci hokejový zápas, dodatočne sa vstupenkou v doplatkovej pokladni nemožno preukázať. Nárok na bezplatné cestovanie nemajú fanúšikovia mimo termínu konania domáceho zápasu KHL.

"Zároveň zdôrazňujeme, že vstupenka neplatí ako cestovný lístok na nočné spoje a ani na spoje, ktorých konečná zastávka sa nenachádza na území Slovenskej republiky," informuje dopravný podnik.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Vstupenka na Slovan bude od stredy aj ako lístok na MHD