Víkend sa ponesie opäť v znamení šesťzápasovej porcie

František Šott (vpravo) aj po štyridsiatke pravidelne nastupuje za Bardejovskú Novú Ves.
František Šott (vpravo) aj po štyridsiatke pravidelne nastupuje za Bardejovskú Novú Ves. (Autor: Peter Cingeľ)
Daniel Dedina|13. aug 2016 o 00:00

Štvrté kolo najvyššej regionálnej súťaže bude špecifické.

V poradí štvrté kolo najvyššej regionálnej súťaže bude svojím spôsobom špecifické. Väčšina tímov sa v priebehu týždňa predstavila v Slovnaft Cupe, niektoré z nich preto cez víkend odohrajú už svoj piaty zápas v rozpätí pätnástich – šestnástich dní. Nájdu ešte dostatok síl na kvalitné predstavenie, ktoré by pretavili aj do bodového zisku?

PREŠOV jun. – TREBIŠOV

Hrá sa: zajtra o 10.30 hod.

Náš pohľad: Súboj prešovskej omladiny s Trebišovom sľubuje jeden zo šlágrov tohto kola. Tatranisti sa po trojgólovom nástrele v úvodnom vystúpení v Opátskom strelecky trocha zasekli, gól aktuálne nestrelili už 204 minút. Trebišov je v tomto smere efektívny, päť gólov mu zabezpečilo plný počet deviatich bodov. Udrží si líder stopercentnú bilanciu aj v Prešove?

V. HOREŠ – V. REVIŠTIA

Hrá sa: zajtra o 16.30 hod.

Náš pohľad: Bude to stretnutie dvoch veľkých tímov, minimálne z hľadiska názvu určite. Veľký Horeš v ňom privíta Veľké Revištia. Zaujímavý duel by to mohol byť aj priamo na ihrisku. Stretnú sa v ňom dva ambiciózne tímy, ktorým ale štart do súťaže nevyšiel úplne podľa predstáv, v troch zápasoch dosiahli rovnaký počet troch bodov. Budú mať zhodný počet aj po štvrtom kole, alebo niektoré z nich odskočí tomu druhému?

SVIDNÍK – BARD. N. VES

Hrá sa: zajtra o 16.30 hod.

Náš pohľad: Špeciálnu príchuť bude mať tento duel pre domáceho kormidelníka Jozefa Žofaja, ktorý do Svidníka zamieril práve z Bardejovskej Novej Vsi. S Hornošarišanmi odviedol kus dobrej roboty, počas jeho pôsobenia mužstvo vždy plávalo v pokojných treťoligových vodách. Teraz má v rukách káder s ešte vyšším potenciálom, ktorý ale v novej sezóne vyhral zatiaľ len raz, čo je rovnaký počet ako dosiahol jeho súper. V boji o druhý trojbodový zápis favorizujeme viac domácich futbalistov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Víkend sa ponesie opäť v znamení šesťzápasovej porcie