VIDEO: Šialený zápas. Prvý Čech s víťazstvom v KSW súpera knokautoval dvakrát

Ondruš poslal Barića tvrdo k zemi.
Ondruš poslal Barića tvrdo k zemi. (Zdroj: KSW)
SvetMMA|2. feb 2023 o 16:21

V priebehu jedného dňa absolvoval tri náročné duely.

LIBEREC. Pri príležitosti vstupu na český trh sa najväčšia poľská organizácia zmiešaných bojových umení KSW rozhodla fanúšikom pripomenúť, kto z českých bojovníkov je držiteľom prvého víťazstva na jej turnaji.

Nie je ním nikto iný, než legendárny Petr "Píno" Ondruš, ktorý si v pyramídovom systéme turnaja pripísal tri zápasy v jeden večer, z ktorých dva vyhral. Stalo sa tak na podujatí KSW 10 v roku 2008.

Po bodovej výhre nad Talianom Matteom Minonziom sa v druhom súboji stretol s Chorvátom Matiasom Barićom, ktorého po atraktívnom priebehu porazil už v prvom kole.

Barića najprv poslal tvrdým úderom k zemi a zdalo sa, že je vymaľované a rozhodca zápas ukončuje odmávaním. Chorvát sa však postavil a zmätený arbiter nechal duel pokračovať.

Po následnom tvrdom kolene už bolo definitívne po súboji. Ondruš zaznamenal víťazstvo na KO v čase 4:01 prvého kola. Vo finále pyramídy potom podľahol Holanďanovi Daveovi Dalglieshovi a večer tak ukončil s bilanciou 2-1.

V roku 2019 založil Ondruš organizáciu IAF, ktorá usporadúva turnaje a tréningové kempy v Česku a na Slovensku. Je neustále v kontakte s matchmakermi všetkých veľkých európskych i svetových organizácií.

Na turnaj KSW 79 sa mu podarilo sprostredkovať Frederica Komuenhu, ktorý bude čeliť Slovákovi Matyasovi Viszlayovi.

Podujatie KSW 79 sa uskutoční už 25. februára v libereckej Home Credit aréne. Okrem Viszlaya sa na ňom zo Slovákov predstaví aj Tomáš Možný.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»VIDEO: Šialený zápas. Prvý Čech s víťazstvom v KSW súpera knokautoval dvakrát