V Kravanoch ulovili veľkú rybu, Radovana Kulíka

Sportnet|21. aug 2013 o 00:00

Futbalistu veľkého kalibru sa podarilo získať do svojich radov nováčikovi šiestej ligy Podtatranskej, OFK Kravany.

Vedenie klubu sa dohodlo na spolupráci do konca jesennej časti súťaže s Radovanom Kulíkom.

KRAVANY. Skúsený 30-ročný záložník obliekal v minulosti niekoľko sezón, v rokoch 2002 až 2009, dres corgoňligovej Banskej Bystrice. Okrem toho pôsobil aj v Spišskej Novej Vsi, Dubnici, Podbrezovej, Ružinej, Lučenci a Banskej Štiavnici.

Kravany posilnil už v nedeľňajšom zápase 2. kola v Tepličke a premiéra v novom klube mu vyšla na výbornú.

Hostia vyhrali presvedčivo 3:0, pričom Kulík svojím presným zásahom v 80. minúte uzavrel skóre stretnutia.

„V poslednom čase som mal dosť veľa zranení. Potrebujem sa dať do poriadku, aj preto som sa rozhodol pre Kravany. Chcem pomôcť klubu aj sebe. Prezident klubu Ján Cihoň je moja rodina, takže je to taká vzájomná pomoc. Zatiaľ sme dohodnutí na jesennú časť,“ povedal nám Radovan Kulík.

Lepšiu premiéru v novom drese si zrejme ani nemohol želať. „Za ten gól asi budem musieť chlapcom v šatni niečo zaplatiť. Zápas v Tepličke nám vyšiel, sme spokojní. Nebolo to ale až také jednoduché, ako hovorí konečný výsledok. Za stavu 1:0 nás brankár podržal. Domáci mali čistú šancu a mohlo to ešte vyzerať všelijako. Našťastie sa nám podarilo vyhrať,“ dodal Kulík.

Narodeninové tri body

Kravany si po domácej prehre s Popradom B v prvom kole napravili chuť a výraznou mierou sa o to pričinila aj nová posila.

„Rado je moja rodina a od malého chlapca sme ho spoločne s jeho otcom vychovávali na ihrisku. Dohodli sme sa, že na jesennú časť bude pôsobiť v Kravanoch,“ uviedol prezident OFK Kravany Ján Cihoň.

Nová posila nesklamala a hneď v prvom zápase ukázala, že pre mužstvo bude veľkým prínosom.

„Presne takto sme si predstavovali jeho príchod. Mal som narodeniny, povedal mi, že mi nič nekúpi, že mi dá ako darček tri body. Chlapci to splnili a dali mi tak ten najlepší darček, ako mohli,“ radoval sa šéf futbalu v Kravanoch.

Kulík, ktorý pochádza z Nálepkova, trénuje v Kremničke a na piatkové tréningy i majstrovské zápasy bude chodiť do Kravian.

Najbližšie sa Kravany predstavia v nedeľu v domácom majstrovskom súboji so Spišskou Belou.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V Kravanoch ulovili veľkú rybu, Radovana Kulíka