Trénerom Dukly Trenčín bude Stantien

Roman Stantien (vpravo) ešte na striedačke Slovana.
Roman Stantien (vpravo) ešte na striedačke Slovana. (Autor: TASR)
TASR|24. apr 2014 o 12:39

Novým trénerom hokejovej Dukly Trenčín sa stal Roman Stantien, asistentom ostáva Branislav Jánoš.

TRENČÍN. Roman Stantien na lavičke Dukly Trenčín nahradil Milana Staša, ktorý skončil s tímom v uplynulej sezóne na 9. priečke. V pozícii asistenta ostáva naďalej Branislav Jánoš.

"Romanovi sa skončila zmluva v Bratislave, my sme sa to dozvedeli a po konzultácii s majiteľmi klubu sme sa rozhodli angažovať ho. Veríme, že ako začínajúci hlavný tréner bude cieľavedomý, plný elánu, že dokáže preniesť do hry tímu svoje skúsenosti z bohatej hráčskej kariéry i z pozície asistenta v KHL," citovala stránka klubu slová športového manažéra Jozefa Daňa.

"Určite sa nechceme dostať do tej pozície, ako bola Dukla v uplynulej sezóne. Hokej v Trenčíne má veľkú tradíciu, úspechy mládeže jasne ukazujú, že v Dukle sú dobrí mládežnícki tréneri. Treba to len doplniť o skúsenejších hráčov a poctivo pracovať," povedal Stantien.

"Situácia je lepšia ako pred rokom, voči hráčom nemáme dlhy, ostáva im doplatiť len posledný mesiac. Teraz budeme mať priestor na to, aby sme zložili káder lepšie. Chceme, aby sa Dukla vrátila na vyššie priečky a bojovala v prvej polovici tabuľky," dodal Daňo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Trénerom Dukly Trenčín bude Stantien