Hokejová eufória. V Trenčíne čakali na lístky už od polnoci

Hokejová aréna v Trenčíne.
Hokejová aréna v Trenčíne. (Autor: Roman Podhradský)
Pavol Spál|23. apr 2018 o 16:21

O rozhodujúci zápas finále hokejovej ligy je enormný záujem.

TRENČÍN. Niekoľko chlapcov sedí na betónovom chodníku a hrá karty. Ďalší si so sebou doniesli kempingové stoličky.

Pred pokladnicami hokejovej arény Pavla Demitru v Trenčíne bol v pondelok možno stometrový rad čakajúcich fanúšikov. Zastúpenie mali všetky generácie od detí až po dôchodkyne.

V Trenčíne je hokejová eufória. Hokejisti Dukly nečakane vyrovnali stav finálovej série proti Banskej Bystrici z 0:3 na 3:3. O rozhodujúci siedmy zápas, ktorý sa hrá v utorok o 18.00, je enormný záujem.

Lístky za začali oficiálne predávať v pokladniciach na štadióne od trinástej hodiny. Mnohí fanúšikovia však čakali už niekoľko hodín predtým.

„Prví vraj prišli už okolo polnoci. Bol tu rad po celej dĺžke štadióna,“ vravel Roman Podhradský, známy fanúšik a riaditeľ agentúry Romantics, ktorá sa špecializuje na športové zájazdy.

O lístky na zápas bol obrovský záujem.
O lístky na zápas bol obrovský záujem. (Autor: SME - Pavol Spál)

Mnohí fanúšikovia čakali zbytočne, keďže lístky sa do dvoch hodín vypredali. A potom rozhorčení odchádzali domov.

Niekoľko lístkov išlo do predaja i cez Ticketportal. "Bolo to obmedzené množstvo, keďže je našou snahou, aby sa k finálovým lístkom dostali v prvom rade fanúšikovia z Trenčína a blízkeho okolia,“ informoval klub na svojom webe.

Výhodu mali držitelia permanentiek, ktorí majú lístky automaticky na všetky zápasy play off zadarmo. Štadión má kapacitu 6150 miest, z toho 2981 je na sedenie.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Hokejová eufória. V Trenčíne čakali na lístky už od polnoci