Pomôžu v čase zranení. Banská Bystrica angažovala Rosandiča a Kabáča

Banskej Bystrici pomôžu Rosandič (vľavo) a Kabáč.
Banskej Bystrici pomôžu Rosandič (vľavo) a Kabáč. (Autor: TASR, SME)
TASR|30. nov 2017 o 15:53

Rosandič sa vracia do materského klubu.

BANSKÁ BYSTRICA. Vedenie tipsportligového hokejového klubu HC '05 iClinic Banská Bystrica angažovalo obrancu Mislava Rosandiča a útočníka Michala Kabáča. Obaja prišli na hosťovanie do konca prestupového obdobia.

Pre TASR to potvrdil riaditeľ klubu Michal Longauer.

Šéf Banskej Bystrice Longauer posily odôvodňuje problémami so zraneniami.
Šéf Banskej Bystrice Longauer posily odôvodňuje problémami so zraneniami. (Autor: TASR)

"Momentálne máme aj vinou zranení menej obrancov a zároveň hľadáme ofenzívneho zadáka. Mislav nedávno nastupoval v 1. českej lige a tak sme sa dohodli na spolupráci. Hosťovanie nám pomôže preklenúť obdobie, kým sa vrátia absentujúci hráči," uviedol Longauer pre TASR.

Rosandič sa vracia do materského klubu po tom, čo s ním český extraligista HK Mountfield Hradec Králové prerušil zmluvu.

V najvyššej českej súťaži nastúpil v aktuálnej sezóne na 15 zápasov, v ktorých získal dva body za asistencie. Nedávno bol na hosťovaní v prvoligovom Přerove, za ktorý odohral tri zápasy (bilancia 1+3).

Rosandičov spoluhráč z bronzového tímu z MS 2015 hráčov do 20 rokov Michal Kabáč zamieril do Banskej Bystrice z Liptovského Mikuláša. Väčšiu časť aktuálnej sezóny však strávil v prvoligových Michalovciach, za ktoré odohral 14 zápasov. Na konto si pripísal 9 kanadských bodov (5+4).

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Pomôžu v čase zranení. Banská Bystrica angažovala Rosandiča a Kabáča