Tenis: Agassi stále verí, že si s manželkou Steffi zahrá mixa

TASR|11. mar 2003 o 20:25

New York 11. marca (TASR) - Jeden z najlepších tenistov sveta Andre Agassi stále verí, že by so svojou manželkou Steffi Grafovou mohol nastúpiť v miešanej ...

New York 11. marca (TASR) - Jeden z najlepších tenistov sveta Andre Agassi stále verí, že by so svojou manželkou Steffi Grafovou mohol nastúpiť v miešanej štvorhre na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži.

"Myšlienku zahrať si so Steffi na jednej strane dvorca som ešte úplne nezavrhol. Často spolu trénujeme, ale štartovať na grandslamovom turnaji je ťažšie ako si mnohí myslia. Najdôležitejšie je udržať si telo v dobrej forme," povedal 32-ročný Američan, ktorý sa pre zranenie nemohol zúčastniť na prebiehajúcom turnaji v Indian Wells.

V rozhovore pre denník USA Today Agassi opäť vyzdvihol charakterové črty svojej manželky: "Steffi svoj odchod z veľkého tenisu nikdy neoľutovala. Pred sebou však má stále nové ciele a perspektívy, ktoré ju posúvajú vpred." Najväčšiu radosť má líder rebríčka Champions Race zo svojho syna Jadena a podľa vlastných slov plánuje mať v budúcnosti so Steffi až sedem detí.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Tenis: Agassi stále verí, že si s manželkou Steffi zahrá mixa