Staňa sa už doliečil a je pripravený chytať

Rastislav Staňa vyše mesiac nechytal pre zápal pľúc.
Rastislav Staňa vyše mesiac nechytal pre zápal pľúc. (Autor: SITA)
SITA|19. dec 2013 o 19:05

Rastislav Staňa figuroval na zápasovej súpiske CSKA proti Lokomotivu Jaroslavľ.

MOSKVA. Slovenský hokejový brankár Rastislav Staňa z CSKA Moskva sa vo štvrtok prvýkrát po zdravotných problémoch objavil na zápasovej súpiske.

Tridsaťtriročný Košičan bol súčasťou prípravného stretnutia proti Lokomotivu Jaroslavľ. Domáci prehrali so súperom 0:2. Staňa vyše mesiac nechytal pre zápal pľúc.

Desať vyhral

V tejto sezóne Slovák Staňa 23 stretnutí a dosiahol desať víťazstiev. Na nateraz posledný duel v nadnárodnej súťaži nastúpil v úvode novembra proti Kazani.

Staňa figuruje v širšej nominácii trénera SR Vladimír Vůjtka na zimné olympijské hry v Soči 2014. Vo štvrtok proti Lokomotivu za CSKA nastúpil aj legendárny Sergej Fiodorov.

Spiridonov v Novgorode

Hokejový útočník Maxim Spiridonov sa dohodol na kontrakte s Torpedom Nižnij Novgorod. Informuje o tom klubový web. Tridsaťpäťročný útočník začal ročník v Baryse Astana, kde odohral deväť stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy s bilanciou štyri góly a tri asistencie.

Spiridonov už v Nižnom Novgorode pôsobil v ročníku 2006/2007. Neskôr hral v Novokuznecku, Magnitogorsku, Diname Minsk, Ak Bars Kazaň a Baryse Astana. V KHL nastúpil celkovo na 249 zápasov, v ktorých strelil 72 gólov a pridal 92 asistencií.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Staňa sa už doliečil a je pripravený chytať