O samovraždu sa nepokúsila. Štvornásobná majsterka sveta vyvrátila fámy

Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. (Autor: TASR/AP)
SITA|7. feb 2020 o 16:34

Som živá, zdravá a cítim sa dobre, povedala gymnastka.

BRATISLAVA. Onemela od úžasu. Taká bola reakcia ruskej reprezentantky v modernej gymnastike Alexandry Soldatovovej na správy v ruských médiách, že sa pokúsila o samovraždu.

Porezala sa nožom

Štvornásobná majsterka sveta a trojnásobná majsterka Európy pritom iba vyhľadala pomoc lekárov, keď sa porezala nožom počas raňajok.

V správach ruských médií tak bola správna aspoň informácia, že do nemocnice prišla s reznými ranami na rukách.

"Ďakujem všetkým za podporu, som živá, zdravá a cítim sa dobre. Som však v šoku, toto prekročilo všetky hranice," začala rozprávanie Soldatovová vo videu na svojom instagrame.

Soldatová: Vidíme sa v Moskve

"Na raňajkách som sa porezala nožom a myslela si, že to hrdinsky zvládnem. Cestou na tréning som sa však rozhodla zastaviť v nemocnici, aby sa mi na to radšej pozreli lekári a profesionálne mi ošetrili ranu.

Medzitým som informovala trénera, že budem meškať na tréning. Zrazu sa však po internete začali šíriť fámy, že mi je zle, že zomieram a podobne. Prosím, neverte všetkému, čo píšu.

Verím, že ten, kto chcel z tejto situácie vyťažiť, sa veľmi rýchlo uvedomí. Aj ja musím prísť na iné myšlienky, pretože za ostatné dva dni som si prežila morálnu hrôzu zo všetkých udalostí," pokračovala úspešná aj krásna športovkyňa.

Informovala tiež, že už v nedeľu ju čaká vystúpenie na akcii v Moskve. "Vidíme sa tam," dodala. Na majstrovstvách sveta Soldatovová získala okrem štyroch zlatých aj tri strieborné a jednu bronzovú medailu, na ME k trom zlatým pridala aj štyri strieborné.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Ostatné športy»O samovraždu sa nepokúsila. Štvornásobná majsterka sveta vyvrátila fámy