Slovan dá na derby do predaja ďalších tisíc vstupeniek pre vlastných fanúšikov

Národný futbalový štadión.
Národný futbalový štadión. (Autor: TASR)
SITA|28. feb 2019 o 17:55

Fanúšikovia Spartaka sa rozhodli do Bratislavy nevycestovať.

BRATISLAVA. Bojkot fanúšikov FC Spartak Trnava, ktorí sa nezúčastnia na nedeľňajšom futbalovom derby stretnutí proti ŠK Slovan Bratislava na novom Tehelnom poli, využijú Slovanisti v prospech svojich priaznivcov.

Tisíc vstupeniek, ktoré Trnavčania klubu vrátili, dá klub dodatočne do predaja pre vlastných fanúšikov, ktorí tak obsadia celý štadión.

Hoci ŠK Slovan vyhovel hosťom a podľa ich požiadaviek navýšil počet lístkov z pôvodných 400 kusov na 1000, priaznivci Spartaka sa rozhodli nevycestovať do Bratislavy. Písomne pritom požiadali klub o zatvorenie sektoru pre hostí, čo sa však nestane.

„Rešpektujeme voľbu Spartaka aj napriek tomu, že viaceré ich vyjadrenia boli nepravdivé a nepodložené faktami. Vyvinuli sme maximálne úsilie u bezpečnostných zložiek a vyhoveli sme súperovi, Únii ligových klubov (ÚLK) aj zväzu, aby sme vyčlenili kapacitu 5 % pre hostí.

Vrátené vstupenky dáme v blízkych hodinách do predaja pre našich fanúšikov, čo je pre nich výbornou správou," povedal marketingový manažér klubu Tomáš Straka na piatkovej tlačovej konferencii ŠK Slovan.

„Sektor hostí bude zaplnený našimi fanúšikmi, pre nás to bude ešte väčšia motivácia k víťazstvu," doplnil jeho slová tréner Martin Ševela.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan dá na derby do predaja ďalších tisíc vstupeniek pre vlastných fanúšikov