Škrt cez rozpočet im spravili jarné zranenia

(Autor: MFK Vranov)
Róbert Andrejov|1. júl 2017 o 00:00

Vranovčania cieľ splnili, ale mali aj na viac. Manažér Dušan Durkaj hodnotí uplynulú sezónu.

VRANOV NAD TOPĽOU. Tradičný treťoligový účastník MFK Vranov nad Topľou patril aj v nedávno skončenej sezóne medzi to lepšie, čo nám súťaž ponúkala.

Zemplínčania obsadili v konečnej tabuľke šieste miesto, čo je v porovnaní s uplynulými dvoma ročníkmi pokles o jednu priečku.

Článok vyšiel v týždenníkuVranovské noviny.

Vranovské noviny.
Vranovské noviny. (Autor: archív)

„Predsezónne ambície boli umiestniť sa v prvej šestke, ale keď sa na to pozriem spätne, tak podľa mňa bolo vzhľadom na kvalitu kádra v našich silách skončiť aj lepšie,“ začal rekapitulovať sezónu 2016/17 Dušan Durkaj, asistent trénera a manažér MFK v jednej osobe.

Chýbalo domáce víťazstvo

Vranovu však nechýbalo veľa, aby si vybojoval lepšiu pozíciu v cieli, pretože trojica „S“, ktorá skončila pred ním – Snina, Svit a Svidník – ho predstihla len o jediný bod.

„K tomu, aby sme sa dopracovali na tretie miesto, ktoré bolo reálne a trúfali sme si ho obsadiť, nám chýbalo možno jedno domáce víťazstvo navyše, či už so Sabinovom alebo Plavnicou. Veľká škoda, že sa nám to nepodarilo, lebo potenciál mužstva tam na to bol, ale nefungovalo nám to úplne stopercentne,“ uviedol Durkaj.

Na lavičke MFK strávil prvú polovicu ročníka kormidelník Bartolomej Petro, ktorého v priebehu zimnej prípravy nahradil skúsený Emil Sudimák starší. Mužstvo bolo po jeseni šieste a na rovnakej pozícii aj skončilo.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Škrt cez rozpočet im spravili jarné zranenia