Šinglár: Na to sme trénovali, aby sme začali vyhrávať

Peter Šinglár. Hrajúci asistent trénera (vpravo) nastúpi, keď si to vyžiada situácia.
Peter Šinglár. Hrajúci asistent trénera (vpravo) nastúpi, keď si to vyžiada situácia. (Autor: Judita Čermáková)
Bohuslav Matia|13. aug 2016 o 00:00

Košickí mladíci vstúpili do novej nad očakávanie dobre.

KOŠICE. Liptovský Mikuláš nepatrí medzi súperov, na ktorých by sa futbalisti FC VSS Košice nejako mimoriadne tešili. Vzájomné výsledky z minulej sezóny, 1:1 doma a 0:3 na Liptove, „vysvetľujú“, prečo... Sľubný štart do novej sezóny však dáva žlto-modrým nádej, že by mohli na Liptákov zmeniť názor.

„To bolo v minulej sezóne, nová bude o inom. V Liptovskom Mikuláši, tuším, vymenili trénera, aj hráčov majú nových, takže uvidíme, čo nás na Liptove čaká,“ nechce sa hrajúci asistent trénera Peter Šinglár obzerať za nedávnou minulosťou.

Prítomnosť totiž dáva na nepríjemné momenty z minulej sezóny zabudnúť, lebo košickí mladíci vstúpili do novej nad očakávanie dobre. Je to pre Petra Šinglára prekvapenie?

„Ani nie, chlapci ma neprekvapili... Na to sme predsa trénovali, aby sme začali vyhrávať, to je aj náš motív, že chceme víťaziť. Samozrejme, v hre nášho mužstva sú aj chyby, ale nie sú také vypuklé, že by sa to negatívne prejavilo na výsledkoch. Sme veľmi radi, že nám tak dobre vyšiel štart do novej sezóny, hoci musíme hrať, v úvodzovkách, vonku aj domáce zápasy. Ale s tým sa musíme vo svojich hlavách vysporiadať. Verím, že mužstvo dobre pripravíme aj na zápas v Liptovskom Mikuláši.“

Keď si to vyžiada situácia

Tridsaťsedemročný kapitán mužstva Peter Šinglár odohral celý ligový zápas s Rimavskou Sobotou, ale v Slovenskom pohári v Diviakoch v zostave žlto-modrých chýbal.

Azda nie preto, že kazí vekový priemer mladého košického mužstva?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Šinglár: Na to sme trénovali, aby sme začali vyhrávať