Šesták v Maďarsku skončil, vracia sa domov

Stanislav Šesták
Stanislav Šesták (Autor: Roman Guliš)
SITA|7. sep 2016 o 11:33

Bývalý futbalový reprezentant sa rozhodne, kde bude pokračovať.

BUDAPEŠŤ/PREŠOV. Slovenský niekdajší futbalový reprezentant Stanislav Šesták sa dohodol na ukončení spolupráce s maďarským klubom Ferencváros Budapešť.

Referoval o tom portál denníka Nemzeti Sport, informáciu potvrdil aj samotný hráč.

"S klubom sme sa dohodli na vzájomnom ukončení zmluvy. V najbližších dňoch sa chcem venovať predovšetkým rodine. Čo bude ďalej, uvidím, za hranicami som však už skončil," povedal Šesták pre stredajšie vydanie denníka Šport. 

Azda najpamätnejší gól Stana Šestáka. "Stanko, dobre ši zrobil..."

Vo Fradi hrával čoraz menej

Účastník MS 2010 aj ME 2016 si obliekal dres "Fradi" od začiatku uplynulej sezóny, v ktorej prispel dovedna desiatimi gólmi k zisku ligového titulu aj národného pohára.

Tridsaťtriročný rodák z Demjaty však v tomto ročníku čoraz menej figuroval v plánoch trénera Ferencvárosu Thomasa Dolla, v doterajších siedmich ligových kolách strávil na ihrisku iba 176 minút bez gólového zápisu.

Ferencváros Budapešť stroskotal v 2. predkole Ligy majstrov 2016/2017 na albánskom tíme FK Partizani Tirana. Skúsený slovenský útočník v odvete nepremenil v rozstrele penaltu. 

K rozviazaniu zmluvy medzi oboma stranami údajne došlo preto, aby bol Šesták voľným hráčom pre slovenský trh, kde sa v utorok 6. septembra skončilo prestupové obdobie.

Šesták je odchovancom Tatrana Prešov, v minulosti v rámci Slovenska taktiež hájil farby Slovana Bratislava a MŠK Žilina. 

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Šesták v Maďarsku skončil, vracia sa domov