Piatok, 5. marec, 2021Meniny má Fridrich

Rus takmer napodobnil Shapovalova, druhým podaním skoro trafil rozhodcu

Aslan Karacev. (Autor: Twitter)
SITA|Publikované 7. feb 2017 o 17:11

Nekoordinovaným podaním rozbil rozhodcov stolček pred trupom.

QUIMPER. Ruský tenista Aslan Karacev takmer zostrelil rozhodcu z vyvýšeného postu, na rozdiel od Kanaďana Denisa Shapovalova z daviscupovej nedele v Ottawe to urobil počas hry a trafil iba arbitrovu podložku.

Karacev vo štvrťfinále dvojhry proti domácemu Quentinovi Halysovi na challengeri vo francúzskom Quimperi prehrával 6:7 (5) a v tajbrejku druhého setu 3:4, keď si vybral značne nevhodný čas na svoju vari životnú dvojchybu: nekoordinovaným podaním rozbil rozhodcov stolček pred trupom.

Napokon prehral 6:7 (5), 6:7 (4). Video sa objavilo na webe aj s označením "najhorší druhý servis v histórii".

Spomenutý Shapovalov frustrovane odpálenou loptičkou trafil rozhodcu Arnauda Gabasa do ľavého oka, nasledovala diskvalifikácia.

Najhoršie druhé podanie v histórii?

Súvisiace články