Rossard: Žabacie stehienka ani slimáky som nikdy neochutnal

Quentin Rossard (pri lopte) si na život v Košiciach zvykol.
Quentin Rossard (pri lopte) si na život v Košiciach zvykol. (Autor: VK KDS Šport Košice)
Patrik Fotta|12. nov 2018 o 00:00

Francúzskemu volejbalistovi v Košiciach najviac chýba víno, syry a dezerty.

VK KDS Šport Košice - VK Prievidza: fotogaléria

11.11.2018

KOŠICE. Volejbalisti VK KDS Šport Košice podľahli v šlágri kola na domácej palubovke vedúcemu mužstvu extraligy z Prievidze 0:3.

Zverenci trénera Richarda Vlkolinského po štyroch víťazstvách v rade našli premožiteľa a v tabuľke klesli z druhého na štvrté miesto.

V druhom sete si domáci vypracovali náskok 7:3, ktorý hostia dokázali zmazať a ani vo vyrovnanej koncovke sa Košičanom nepodarilo uspieť, keď prehrali 26:28.

V záverečnom dejstve sa karta obrátila, keď domáci neustále doťahovali náskok hostí no tí si svoj náskok udržali a odviezli si z metropoly východu plný bodový zisk.

„Som veľmi sklamaný, pretože sme sa poctivo pripravovali a do tréningu sme dali maximum. Veľa zápasov nezačneme najlepšie, tak ako to bolo aj v tomto prípade. Druhý set sme začali dobre ale nedokázali sme ho dotiahnuť do víťazstva. Prievidza bola lepšia na servise aj na príjme. Gratulujem súperovi k výhre. My budeme naďalej pokračovať v tvrdej práci a pokúsime sa vrátiť silnejší,“ povedal pre Korzár francúzsky rozohrávač Quentin Rossard.

Na tréningy sa teší každý deň

V prípade víťazstva za tri body mali košickí volejbalisti šancu prebojovať sa na prvé miesto v tabuľke.

„Bojovali sme o horné priečky, ale teraz sme po prehre spadli trochu dole. Dokázali sme povyhrávať zápasy so slabšími súpermi aj za tri body, ale ak sa chceme udržať hore potrebujeme víťaziť aj nad mužstvami z vrchnej časti tabuľky. Potrebujeme zlepšiť našu nátlakovú hru aby sme mohli byť úspešní. Mrzí ma, že sme proti Prievidzi prehrali, aj kvôli množstvu ľudí, ktorí nás prišli povzbudiť. Chceme hrať lepšie a bojovať za klub aj za našich fanúšikov,“ uviedol Rossard.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Rossard: Žabacie stehienka ani slimáky som nikdy neochutnal