Liga majstrov: Real Madrid nečakane podľahol Šerifu Tiraspoľ

Real Madrid vs. Šerif Tiraspoľ: ONLINE prenos zo zápasu Ligy majstrov.
Real Madrid vs. Šerif Tiraspoľ: ONLINE prenos zo zápasu Ligy majstrov. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|28. sep 2021 o 12:00 (aktualizované 28. sep 2021 o 23:00)

Sledovali ste s nami online prenos zo zápasu Ligy majstrov: Real Madrid - Šerif Tiraspoľ.

MILÁNO. Real Madrid a Šerif Tiraspoľ dnes hrali zápas D-skupiny Ligy majstrov. Pre oba tímy išlo o druhý zápas v skupinovej časti.

Moldavský nováčik súťaže prekvapivo aj naďalej vedie tabuľku skupiny, v utorkovom zápase triumfoval na španielskej pôde 2:1. O víťazstve rozhodol v nadstavenom čase.

Sledovali ste futbal online.

ONLINE PRENOS: Real Madrid - Šerif Tiraspoľ (LIVE z Ligy majstrov 2021/2022 dnes, D-skupina)

Liga majstrov Skupina D 2021/2022
28.09.2021 o 21:00
Real Madrid
1:2
(0:1, 1:1)
90+6 minúta
Ukončený
Tiraspol
Prehľad
Góly: 65. Benzema (pen.) – 25. Jachšibojev, 89. S. Thill. ŽK: 40. Casemiro (REA), 64. Ancelotti (REA), 81. Jović (REA) – 17. Arboleda (TRS), 45. Addo (TRS), 46. Dulanto (TRS), 90. S. Thill (TRS).
Prenos
Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer.
Jedno z najväčších prekvapení v histórii Ligy majstrov je na svete. Real Madrid, najlepší klub histórie, prehral proti moldavského majstrovi, ktorý je nováčikom v skupinovej fáze Ligy majstrov. O víťazný gól sa postaral nádhernou strelou luxemburský záložník Sebastien Thill. Hostia majú v tíme troch hráčov, ktorí hrali Fortuna ligu za Senicu a Trenčín. Aj tak vyhrali na Santiago Bernábeu a po dvoch kolách je Sheriff Tiraspol na čele skupiny.
90+6
Koniec zápasu.
90+6
90+6
Vinícius Júnior sa dostal k strele v ťažkej pozícii pred päťkou, zrazený pokus si poľahky našiel Giorgos Athanasiadis.
90+5
importantFederico Valverde sa uvoľnil na hranici šestnástky a poslal presnú strelu do rohu bránky. Jemný teč predviedol Gustavo Dulanto, bol kľúčový. Lopta tak išla od spojnice na roh.
90+4
Vinícius Júnior prišiel o loptu pred šestnástkou a Adama Traore potiahol protiútok, ale zastavil ho Éder Militao.
90+3
Sheriff Tiraspol dnes pracuje vzadu veľmi dobre, teraz to už ale totálne zabetónoval a Real Madrid chce doma proti nováčikovi v Lige majstrov aspoň vyrovnať.
90+2
changeStriedanie v tíme Sheriff Tiraspol: z ihriska odchádza Dimitrios Kolovos, prichádza Boban Nikolov.
90+2
David Alaba vystrelil spred šestnástky, zrazený pokus priniesol rohový kop. Toni Kroos centroval pred bránku a Éder Militao nehlavičkoval presne.
90+1
Nadstavuje sa 6 minút.
90
yellowCardŽltú kartu dostáva Sebastien Thill (Sheriff Tiraspol).
89
89
goalTiraspol dal gól!
Aby tých nepremenených šancí pre Real Madrid nebolo málo, tak SEBASTIEN THILL sa postaral o nádherný moment. Dostal loptu na hranicu šestnástky a halfvolejom ju trafil fantasticky do rohu bránky. Thibaut Courtois nemal nárok.
89
importantRodrygo poslal veľmi dobrý center pred päťku, Luka Jović sa uvoľnil a mal obrovskú šancu. V poslednej chvíli do zakončenia vložil nohu skvelým spôsobom Fernando. To uľahčilo zákrok pre Giorgosa Athanasiadisa.
88
Bruno chcel potiahnuť kontru, otočil sa dozadu a takmer spravil obrovskú chybu. Jeho malá domov vyšla, navyše Giorgos Athanasiadis presne rozohral. Keston Julien však centrom našiel iba Alabu.
87
Danilo Arboleda skvele zablokoval Benzemu, následne si nerozumel s Julienom a Real získal zadarmo roh. Nevyťažil z neho nič, vybojoval aj druhý.
86
Luka Jović sa nedostal cez Arboledu k centru od Benzemu, vzápätí Toni Kroos pokusom z diaľky trafil súperov. Zopakoval to aj Luka Modrić.
85
Eduardo Camavinga si zbehol do šestnástky, Vinícius Júnior mu neposlal ideálnu prihrávku. Dobrý sklz predviedol Fernando a nasleduje päťka pre Sheriff.
84
Sebastien Thill zakončil ľavačkou z takmer 25 metrov, Thibaut Courtois bol pripravený a poľahky zasiahol. Realu sa kráti čas, musí streliť gól čo najskôr.
83
importantLuka Jović netrafil ideálne center z krídla. Následne prihral Vinícius Júnior do druhej vlny a Rodrygo z hranice pokutového územia tesne minul brvno bránky.
82
82
Strely: 20 – 2
81
yellowCardŽltú kartu dostáva Luka Jović (Real Madrid CF).
80
Karim Benzema nedostal loptu kolmicou do pokutového územia, kde mu nabiehal Rodrygo. Domáci musia začať odznova.
79
Danilo Arboleda bol dobre postavený, center Rodryga znova neprešiel na Karima Benzemu. Kontru potiahol Adama Traore, cez Alabu sa ďaleko nedostal.
78
changeStriedanie v tíme Sheriff Tiraspol: z ihriska odchádza Frank Castaňeda, prichádza Keston Julien.
77
77
Na ihrisko príde obranca Keston Julien z Trinidadu a Tobago, bývalý hráč AS Trenčín, takže dnes do hry zasiahnu všetci traja bývalí hráči z Fortuna ligy.
76
importantToni Kroos centrom z rohového kopu našiel iba Adda. Lopta sa vrátila späť a Éder Militao prudkou strelou znova stroskotal na Athanasiadisovi. Všetko ukončil nepresným pokusom Vinícius Júnior.
75
importantKarim Benzema vysunul do obrovskej šance Luku Modrića, ten sa ocitol zoči-voči brankárovi a zvolil prudkú strelu. Skvele proti lopte vyštartoval Giorgos Athanasiadis a dostal to priamo do tváre. Potrebuje ošetrenie, nevyzerá to s ním dobre. Dnes však tento gólman chytá excelentne.
74
Rodrygo sprava centroval do pokutového územia, Karim Benzema sa k lopte nedostal. Zasiahol pred ním Gustavo Dulanto.
73
Situáciu ešte preveroval systém VAR a rozhodol, že to ofsajd naozaj bol. Real Madrid prežil šok a pokračuje v snahe získať tri body.
72
72
importantCristiano poslal zľava prízemný center, na päťke ostal nestrážený Bruno a z prvej prekonal Courtoisa. Veľká radosť hostí pokazená, už ľavý bek Sheriffu sa nachádzal v ofsajde.
71
Držanie lopty: 69% – 31%
70
Dvadsať minút do konca riadneho hracieho času v tomto zápase. Dostane sa Real Madrid do vedenia alebo dnes uvidíme veľké prekvapenie?
69
Tentoraz sa Vinícius Júnior na krídle nepresadil, v súboji krajanov to zvládol Fernando a päťku môže rozohrávať Giorgos Athanasiadis.
68
importantVinícius Júnior sa dostal k odrazenej lopte v šestnástke, poslal prudkú strelu, ktorá sa odrazila od trávnika. Výborne zasiahol Giorgos Athanasiadis.
67
Real Madrid už všetko vsadil na útok, dnes si proste nemôže dovoliť stratiť body, musí vyhrať. Doslova sa to od neho vyžaduje.
66
changeStriedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Eden Hazard, prichádza Luka Jović.
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Nacho Fernández, prichádza Rodrygo.
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Miguel Gutiérrez, prichádza Toni Kroos.
Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Casemiro, prichádza Luka Modrić.
65
65
goalReal Madrid dal gól!
KARIM BENZEMA penaltu premieňa s úplným prehľadom, aj keď Giorgos Athanasiadis trafil stranu. Francúz strieľa svoj 72. gól v Lige majstrov a na štvrtom mieste historického poradia sa odpútal od Raúla Gonzáleza. Pred ním je o tri zásahy Robert Lewandowski, ďaleko vpredu potom Lionel Messi a nesmierne ďaleko Cristiano Ronaldo.
64
yellowCardŽltú kartu dostáva Carlo Ancelotti (Real Madrid CF).
63
63
importantTeraz to už penalta bude. Edmund Addo fauloval a Vinícius Júnior získal pre Real Madrid pokutový kop.
62
Vinícius Júnior si znova pýtal penaltu, tentoraz cez dvoch hráčov vošiel do pokutového územia a Edmund Addo sa s ním dostal do kontaktu. Opäť to rieši VAR.
61
Penalta to nebude, rozhodol VAR.
61
61
Na daný moment sa ešte pozrie VAR a ten rozhodne, či to penalta bude alebo nie.
60
Karim Benzema poslal kolmicu do šestnástky, Vinícius Júnior razom išiel sám na brankára, lenže zozadu ho dobehol Fernando a zdalo sa, že aj kontaktoval. Penaltu hlavný arbiter nepíska.
59
Frank Castaňeda fauloval na krídle a Real Madrid získal priamy kop. Centroval znova David Alaba, defenzíva Sheriffu loptu znova odvrátila.
58
Karim Benzema a Vinícius Júnior dobre zakombinovali, brazílsky krídelník potom z hranice vápna strieľal do padajúceho Thilla, ten to spravil veľmi obetavo.
57
57
changeStriedanie v tíme Sheriff Tiraspol: z ihriska odchádza Džasurbek Jachšibojev, prichádza Bruno.
56
importantEden Hazard strieľal z hranice pokutového územia k žrdi, tam ale dočiahol brankár Giorgos Athanasiadis a dokázal vyraziť na roh.
55
Eden Hazard aj Casemiro centrovali po sebe, všetko to boli nízke lopty, ktoré defenzíva Sheriffu dokáže posielať do bezpečia.
54
Real Madrid tento rok prehral doma len raz, bolo to proti Levante v januári. Okrem toho nestačil už iba na Chelsea v semifinále Ligy majstrov, to však bolo na Stamford Bridge.
53
Karim Benzema sa nedostal k centru Nacha, zasiahol pred ním Danilo Arboleda. Real Madrid naďalej ostáva na útočnej polovici ihriska.
52
Prihrávky: 355 – 118
51
David Alaba poslal z rohu nízky center, ten defenzíva hostí odvrátila. Dokonca prišla kontra, lenže Dimitrios Kolovos nepresne hľadal pred šestnástkou Džasurbeka Jachšibojeva.
50
Vinícius Júnior zľava centroval do pokutového územia, kde si nabehol Karim Benzema, ale včas pred ním odkopol loptu na roh Sebastien Thill.
49
Miguel Gutiérrez a Vinícius Júnior sa na krídle nepresadili, získať mohli aspoň roh, ale faulovaný tam bol Adama Traore.
47
Miguel Gutiérrez vhodil aut na krídlo, odkiaľ centroval Vinícius Júnior, ale našiel iba hráčov súpera. Sebastien Thill loptu odkopol.
46
yellowCardŽltú kartu dostáva Gustavo Dulanto (Sheriff Tiraspol).
46
Začal sa druhý polčas.
Sheriff Tiraspol po prvom polčase vyhráva na Santiago Bernábeu proti Realu Madrid tesne 1:0, keď sa presadil Džasurbek Jachšibojev a favorit bude musieť zabrať, inak sa zrodí prekvapenie veľkých rozmerov.
45+0
Prvý polčas sa skončil.
45
yellowCardŽltú kartu dostáva Edmund Addo (Sheriff Tiraspol).
44
Federico Valverde sa uvoľnil pred šestnástkou, prihral doprava a odtiaľ centroval Nacho Fernández. Znova to defenzíva hostí zvládla.
43
importantCasemiro si pripravil streleckú pozíciu a z diaľky vystrelil veľmi prudko, brankár Giorgos Athanasiadis vyrazil pred seba. Nacho Fernández loptu vrátil, odkopol ju Gustavo Dulanto.
41
Eden Hazard poslal z uhlu prudkú loptu priamo na bránku, tú Giorgos Athanasiadis vyrazil na roh. Následne si vo vzduchu nedovolene počínal Casemiro.
40
yellowCardŽltú kartu dostáva Casemiro (Real Madrid CF).
39
Danilo Arboleda zastavil akciu Realu Madrid na ľavom krídle, domáci to teda skúšajú znova, ale momentálne sa nedostali na dostrel bránky.
38
Éder Militao si musel dať pozor pred vlastnou šestnástkou, čo sa mu aj podarilo, pretože loptu si pokryl a fauloval ho Džasurbek Jachšibojev.
37
importantAni tentoraz to nepadne. Karim Benzema halfvolejom z hranice pokutového územia tesne minul vzdialenejšiu žrď bránky Athanasiadisa.
36
importantEden Hazard sa sprava dostal k rohu päťky, vo veľkej šanci skvele zasiahol Giorgos Athanasiadis a aj keď loptu vyrazil pred seba, tak Nacho Fernández v obrovskej možnosti hlavou nemieril presne.
35
importantKarim Benzema vo vnútri šestnástky trafil obrancu súpera. Lopta sa odrazila a dobrú pozíciu mal Vinícius Júnior. Skúsil to technicky na zadnú žrď, minul bránku.
34
Miguel Gutiérrez poslal zľava dobrý center, k hlavičke sa tlačil Karim Benzema. Nemieril presne a navyše sa nachádzal v postavení mimo hry.
33
33
Éder Militao poslal loptu na pravé krídlo, tam ju však nedokázal spracovať Nacho Fernández, a tak bude vhadzovať Cristiano.
32
importantThibaut Courtois rozohral veľmi zle a spred šestnástky zakončil Džasurbek Jachšibojev. Len tesne minul vzdialenejšiu žrď bránky Realu Madrid.
31
importantKarim Benzema poslal prudkú loptu pred bránku, kde zasiahol Giorgos Athanasiadis a Danilo Arboleda nepustil Hazarda v šanci k dorážke. Po odkope ešte strieľal z diaľky iba tesne nad brvno Miguel Gutiérrez.
30
Polhodina zápasu je za nami, zatiaľ s prekvapivým priebehom, keďže Sheriff Tiraspol na Santiago Bernábeu vyhráva o jeden gól.
28
Znova to skúsil centrom zľava obranca David Alaba, nízky center poľahky odkopol do bezpečia Danilo Arboleda.
27
David Alaba centroval z ľavého krídla, trafil hráčov súpera. Penaltu za ruku si ale nevyžiadal tak ako by to chcel.
26
Real Madrid nutne potrebuje začať hrať aktívnejšie v ofenzíve, pretože zatiaľ to nie je výkon, ktorý by proti Sheriffu mal predvádzať.
25
25
goalTiraspol dal gól!
Cristiano dostal výbornú loptu na ľavé krídlo, poslal center do šestnástky a pred päťkou ostal zabudnutý DŽASURBEK JACHŠIBOJEV. Outsider ide do vedenia z prvej strely.
25
25
Držanie lopty: 67% – 33%
24
importantFederico Valverde zakončil z pravej strany pokutového územia, prudký pokus nasmeroval tesne nad bránku Sheriffu Tiraspol.
23
Adama Traore sa chcel sprava dostať do pokutového územia, výborne proti nemu zasiahol Miguel Gutiérrez a nasleduje päťka, ktorú zahrá Thibaut Courtois.
21
Sheriff Tiraspol získal loptu pri vlastnej šestnástke. Po ľavom krídle sa hostia síce dostali ďalej, ale pri poliacej čiare o loptu prišli.
20
Tvrdou ranou z diaľky to skúsil David Alaba, trafil iba múr hráčov Sheriffu. Aktivita Realu Madrid na útočnej polovici ihriska pokračuje.
19
19
Eden Hazard faulovaný na útočnej polovici, tentoraz je to priamy kop pre Real Madrid vhodnejší na center pred bránku ako priame zakončenie.
18
importantK priamemu kopu sa postavil Karim Benzema a povedľa múru poslal prudkú strelu. Tú dokázal Giorgos Athanasiadis vytlačiť na rohový kop.
17
yellowCardŽltú kartu dostáva Danilo Arboleda (Sheriff Tiraspol).
16
Na trávniku tesne pred šestnástkou Sheriffu skončil Eden Hazard, Real Madrid získal priamy kop z výhodnej pozície na strelu na bránku.
15
Eden Hazard sa na krídle nedostal k lopte, pas na jeho osobu skončil mimo hracej plochy. Päťku tak obstará Giorgos Athanasiadis.
14
"Los Blancos" držia loptu v strede ihriska a na útočnej polovici, postupne sa snažia prejsť na dostrel bránky Giorgosa Athanasiadisa.
13
Sebastien Thill dosť tvrdo prišiel do súboja v strede poľa, zasiahnutý bol mladý Eduardo Camavinga. Real Madrid sa znova snaží dostať k bránke Sheriffu.
12
Eduardo Camavinga prihrával v šestnástke pred bránku súpera, tam zasiahol Gustavo Dulanto a loptu odkopol rezolútne preč.
11
Ďalší bývalý hráč Senice – Edmund Addo, v strede ihriska tvrdým sklzom zašiel do Casemira. Brazílčan bude v poriadku a môže pokračovať v hre.
10
Desať minút neprinieslo šancu, ale naznačilo ako by to dnes malo vyzerať. Real Madrid bude určovať tempo hry v stretnutí.
9
Sebastien Thill strieľal z diaľky, jeho pokus neprešiel na bránku a následne nepresne centroval kapitán Frank Castaňeda, ktorý ešte nedávno hrával za Senicu.
8
Znova bol aktívny Vinícius Júnior, tentoraz centrom našiel Karima Benzemu a ten zakončil do siete. Medzitým sa pískal ofsajd Brazílčana.
7
Vinícius Júnior dostal prihrávku od Nacha na hranicu pokutového územia, hľadal si pozíciu na strelu. Trafil iba hráčov Sheriffu pred ním.
6
Domáci získali na krídle priamy kop a trochu prekvapivo centroval David Alaba. Jeho lopta preletela okolo bránky, nikto sa jej nedotkol. Giorgos Athanasiadis obstará päťku.
5
Miguel Gutiérrez centroval z ľavého krídla do pokutového územia, Karim Benzema sa k lopte nedostal. Zasiahli pred ním hráči moldavského tímu.
4
Vinícius Júnior poslal zľava až príliš prudkú kolmicu do šestnástky, nabiehajúci Eduardo Camavinga nemal šancu dostať sa k nej. Zasiahol brankár Giorgos Athanasiadis.
3
Eduardo Camavinga bol v strede ihriska faulovaný, previnil sa obranca Danilo Arboleda, a tak Real Madrid pokračuje v aktivite.
2
Federico Valverde sa zapojil do akcie na pravom krídle, nachádzal sa však v postavení mimo hry, a tak nemohol pokračovať v hre.
1
Domáci Real Madrid nastupuje v pozícii veľkého favorita tradične v bielych dresoch, hostia majú čierne prevedenie a ak by dnes bodovali, bolo by to obrovské prekvapenie.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Real Madrid CF: Courtois – Nacho Fernández, Militao, Alaba, Gutiérrez – Valverde, Casemiro, Camavinga – E. Hazard, Benzema (C), Vinícius Júnior.
Náhradníci: Lunin, López – J. Vallejo, Kroos, Modrić, Asensio, Jović, L. Vázquez, Rodrygo, Isco, M. Díaz, Blanco.

Sheriff Tiraspol: Athanasiadis – Fernando, Arboleda, Dulanto, Cristiano – S. Thill, Addo – Traore, Kolovos, Castaňeda (C) – Jachšibojev.
Náhradníci: D. Celeadnic, Pascenco – Radeljić, Julien, Cojocari, Nikolov, Bruno, Cojocaru, Yansané..
Real Madrid CF

"Biely balet" v prvom kole skupinovej fázy porazil na San Sire Inter Miláno po góle Rodryga v závere 1:0. Teraz bude doma jasným favoritom proti moldavskému tímu. Realu sa v tejto sezóne darí, je na prvom mieste La Ligy so ziskom 17 bodov za päť výhier a dve remízy pri skóre 21:8. Karim Benzema strelil už osem gólov a pridal sedem asistencií, čím v prvých šiestich kolách vytvoril rekord. Vínicius sa presadil päťkrát, tri razy aj Marco Asensio.

Sheriff Tiraspol

Moldavský majster prehral v predošlej sezóne iba raz a s 99 bodmi ovládol svoju súťaž. Následne sa prekvapivo historicky prvýkrát dostal do skupinovej fázy LM, keď v predkolách postupne vyradil Teuta Durrës, Alashkert FC, FK Crvena Zvezda a Dinamo Záhreb. Uspel aj v prvom stretnutí skupiny, keď doma porazil Šachtar Donetsk (2:0). Presadili sa Adama Traoré I a Momo Yansane. Do klubu počas leta prišiel napríklad aj Edmund Addo, ktorý je známy zo Senice.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

Tabuľka

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Liga majstrov: Real Madrid nečakane podľahol Šerifu Tiraspoľ