Prekvapením košickí Securiťáci

Sportnet|3. dec 2010 o 00:00

Za riekou Moravou sa počas uplynulého víkendu predstavilo 20 družstiev na kvalitne obsadenom medzinárodnom turnaji v malom futbale, medzi ktorými nechýbali ani hráči Securitty Group Košice.

KOŠICE. Ich káder tvorili nielen hráči malého futbalu, ale aj ostrieľaní futsalisti. Momentálne druhé družstvo 1. Košickej novej ligy malého futbalu svojou hrou príjemne prekvapilo a prebojovalo sa až do finále, v ktorom už nestačili na Griffins Prostějova. V jeho dresoch nastúpili mladší hráči Kladna, Prostějova, pražskej Slavie či Slovácka. Košičania vo finále na svojho súpera nestačili, keď celý zápas odohrali bez striedania a prehrali 0:4. Nakoniec sa desaťtisícovej prémie tešili celok Prostějova, tri tisícky sa ušli porazenému celku. Kapitán Securiťákov Milan Ohrablo zhodnotil výkony družstva ako príjemné prekvapenie. "Najväčšieho halového turnaja v Českej republike sa zúčastnili silné celky zväčša bez skúsenosti z malého futbalu a práve tento fakt sme využili až na samotné finále, ktoré sme odohrali len zo základnou štvoricou hráčov bez jediného striedania, čo súper dokonale využil. Viróza nedovolila nastúpiť ostatným hráčom a pri maximálnej snahe nebolo v našich silách držať krok s kvalitným súperom a uhrať lepší výsledok. Samozrejme druhé miesto nás teší, lebo je to náš najväčší úspech v doterajšej histórii nášho družstva. O tento pekný úspech sa zaslúžili hráči Ladislav Baran, Peter Kozár, Gabriel Rick, Marián Pillár, Kamil Lechman, Martin Ander, Martin Duplinský, Patrik Eliáš a tréner Peter Chromý. Okrem druhej priečky a finančnej prémie si košický celok odniesol aj jedno individuálne ocenenie, keď organizátori vyhlásili za najlepšie hráča turnaja Petra Kozára.

Z hracieho pavúka

Štvrťfinále: Uh. Brod - Žilina 3:2, Košice - čako team 0:0, na pok. kopy 3:2, Prostějov - Hari team 3:1, Borovička - Bar bar 1:0, semifinále: Prostějov - Borovička ream 2:0, Košice - Uh. Brod 3:0, O 3. Miesto: Uh. Brod - Borovička team 6:5 na pok. kopy, finále: Prostějov - Košice 4:0.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Prekvapením košickí Securiťáci