Samé výhovorky, tak ako minule, vraví Poirier o McGregorovom správaní

Dustin Poirier sa teší z víťazstva.
Dustin Poirier sa teší z víťazstva. (Autor: TASR/AP)
Daniel Stankovič|23. júl 2021 o 12:11 (aktualizované 23. júl 2021 o 12:15)

Hviezdneho Íra rozhodne nešetrí.

LAFAYETTE. Budú to dva týždne, čo v hlavnom zápase turnaja UFC 264 po druhý krát za posledných šesť mesiacov porazil elitný bojovník ľahkej váhy Dustin Poirier svojho dlhoročného rivala Conora McGregora.

Američan ďalšou výhrou tak upravil vzájomnú zápasovú bilanciu na skóre dvoch víťazstiev a jednej prehry v jeho prospech.

Šanca, že v budúcnosti budeme svedkami ich ďalšieho súboja sa zvýšila smolným zranením McGregora, ktoré stálo za ukončením posledného zápasu.

Bývalý šampión dvoch váhových kategórií UFC totiž krátko po zlomenine nohy neváhal počastovať Poiriera a jeho ženu viacerými urážkami a tvrdí, že výhru jeho rivala považuje za ilegálnu.

V rozhovore so známym boxerským trénerom Teddym Atlasom sa 32-ročný rodák z Laffyate rozpovedal na tému McGregorovho správania.

„Ak to mám povedať na rovinu, cítim, aký je slabý po mentálnej stránke. Nie je to ono. Samé výhovorky, a to sa ani nesnažím cez tieto dni to veľmi čítať, pretože si užívam čas doma s rodinou.

Je to ďalšia výhra do mojej zbierky. Viem, čím všetkým som si prešiel pred a počas duelu či v tréningovom kempe. Urobil som všetko potrebné, dal som tomu všetko a bol som tam. Nič to z toho, čo hovorí, pre mňa nemá váhu.

Čokoľvek povie on alebo ľudia si nepripúšťam. Som zdravý a v bezpečí doma s tým, že mám ďalšie víťazstvo za sebou, pričom som titulovým vyzývateľom, to sú fakty,“ povedal bojovník s dvadsiatimi víťazstvami v najlepšej svetovej organizácii UFC.

Pre Poiriera sú vyjadrenia McGregora o tom, že duel poznačilo zranenie nohy s ktorým vstupoval už do ich súboja len ďalšími výhovorkami.

„Dosť výhovoriek ponúkol aj minule. Pripravoval sa na súboj v boxe s Mannym Pacquiaom a nesústredil sa na duel v MMA. Skrátka dôvody na to, aby prijal prehru. Nemôžem komentovať jeho údajné zranenie nohy, mohol tam mať tie fotky uložené už dlho pre prípad, viete, ako plán B.“

Nečakaným okamihom nebola pre mnohých fanúšikov po celom svete len hrozivá zlomenina nohy McGregora počas zápasu, ale tiež jeho nevyberané komentáre krátko po súboji v rozhovore s Joeom Roganom.

„Bolo to prekvapujúce. Ten chlap zašiel tak ďaleko, že tam už nie sú žiadne hranice v tom, ako sa snaží promovať svoje duely. Vôbec som nečakal, že tam bude ležiac so zlomenou nohou hovoriť veci, aké povedal, ale vlastne ani ma to neprekvapuje vzhľadom na to, aký bol počas celého týždňa,“ dodáva Poirier.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Samé výhovorky, tak ako minule, vraví Poirier o McGregorovom správaní