Podhradčania v poslednom zápase nesklamali

Kapitán FK Krh. Podhradie Jaroslav Piater bol s druhým polčasom spokojný.
Kapitán FK Krh. Podhradie Jaroslav Piater bol s druhým polčasom spokojný. (Autor: Karol Csobádi)
Sportnet|20. jún 2012 o 00:00

V poslednom stretnutí sezóny 2011/2012 piatoligisti Krásnohorského Podhradia hostili Geču. Po bezgólovom polčas súperovi z horných poschodí nasúkali päť gólov.



KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE. Cieľom bolo bodovať naplno hneď z troch dôvodov.

„Víťazstvom by sme hosťom oplatili jesennú prehru, bola by to dôstojná rozlúčka s domácim publikom a stali by sme sa čo do bodového hodnotenia najlepším gemerským zástupcom v piatoligovej Košicko - gemerskej súťaži,“ uviedol pred stretnutím kapitán FK Krásnohorské Podhradie Jaroslav Piater. T

ento cieľ sa im podarilo naplniť až po zmene strán, keď sa postupne do streleckej listiny zapísala dvojica najlepších strelcov mužstva Piater s Drobňákom, Demjén a dvakrát rozvlnil sieť hosťujúceho gólmana Mészner.

Kapitán Podhradčanom bol s výkonom hlavne v druhom polčase spokojný.

„Do prestávky sme sa prispôsobili hre súpera, ktorý iba nakopával lopty, bol slabučký a v koncovke bezzubí. Prakticky sme si nevytvorili ani jednu šancu na skórovanie. V šatni padli tvrdšie slová a na druhý polčas akoby vybehlo na ihrisko úplne iné domáce mužstvo. Vyšlo nám aj prestriedanie, preskupili sme niektoré posty, keď Mészner išiel na krídlo a Bodnár do stredu zálohy. Naša hra sa výrazne zlepšila, boli sme priamočiari a začali si vytvárať jednu šancu za druhou. Táto aktivita bola okorenená aj peknými gólmi, ktoré nám priniesli jednoznačné víťazstvo. Mrzia ma moje nepremenené šance, nakoľko hostia boli zrelí na výraznejší debakel a naopak po dobrej defenzívnej činnosti sme ich prakticky do vážnejšej príležitosti nepustili,“ povedal J. Piater po víťaznom stretnutí.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Podhradčania v poslednom zápase nesklamali