Plánujú odohrať minimálne päť stretnutí

Od štvrtka do nedele. Tréner FK Krh. Podhradie Július Balta (v strede) pripravil pre svojich zverencov náročný tréningový program.
Od štvrtka do nedele. Tréner FK Krh. Podhradie Július Balta (v strede) pripravil pre svojich zverencov náročný tréningový program. (Autor: Peter Podolinský)
Peter Podolinský|27. jan 2016 o 00:00

Pre futbalistov piatoligového FK Krásnohorské Podhradie sa začne oficiálne zimná príprava v posledný januárový štvrtok.

Trénerskú taktovku bude mať skúsený Július Balta.

KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE. Zimná príprava úspešného piatoligistu sa začne vo štvrtok 28. januára. Dohodli sa na tom hráči a vedenie klubu FK Krh. Podhradie na stretnutí minulý piatok. Skúsený tréner Július Balta pripravil pre svojich zverencov náročný, no zaujímavý program.

Tréningy budú každý týždeň od štvrtka do nedele na ihrisku s umelou trávou pri miestnej základnej škole.

„Prvé cykly budú zamerané na hrubú prácu. Venovať sa budeme kondícii, sile a vytrvalosti,“ povedal Július Balta, tréner futbalistov FK Krásnohorské Podhradie.

„Podľa počasia by sme potom cez víkendy pridali aj prípravné zápasy.“

Súperov si budú hľadať hlavne z vyšších súťaží. „Doplnia ich aj mužstvá z okresu,“ povedal tajomník klubu Ladislav Jobbáď. „Odohrať by sme chceli aspoň päť zápasov.“

Ich dejiskom budú ihriská s umelou trávou, no ak to bude možné, viaceré z nich by chceli odohrať na domácom ihrisku. „O tom však bude rozhodovať aj počasie,“ povedal Balta.

S prípravnými zápasmi by mali začať od polovice februára. Istý vplyv na zápasy však môžu mať aj prípadné pracovné povinnosti hráčov.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Plánujú odohrať minimálne päť stretnutí