Pardavý pokračuje v Dukle Trenčín

SITA|30. júl 2012 o 18:45

Ján Pardavý bol v minulej sezóne kapitánom Dukly, v 49 stretnutiach nazbieral 36 bodov za 10 gólov a 26 asistencií.

TRENČÍN. Hokejový útočník Ján Pardavý bude pokračovať v kariére v Dukle Trenčín. S vedením extraligistu sa dohodol na novej ročnej zmluve.

O zotrvanie skúseného hokejistu mali v Trenčíne veľký záujem. Krídelník bol v minulej sezóne kapitánom Dukly, v 49 stretnutiach nazbieral 36 bodov za 10 gólov a 26 asistencií.

"Jano bol pre nás veľmi dôležitý hráč. Sme radi, že sa nám s ním podarilo dohodnúť, skutočne nám na tom záležalo vzhľadom na jeho skúsenosti, ktoré bude naše mladé mužstvo potrebovať," povedal pre klubový web generálny manažér Dukly Andrej Kollár.

Pardavý už začal s Duklou aj prípravu na ľade, ktorú tím zahájil cez víkend na ZŠ Mariána Gáboríka a v pondelok sa premiestnil do českého Brumova.

Okrem Pardavého sa vedenie trenčianskeho klubu dohodlo na zmluve aj s 35-ročným obrancom Františkom Bombicom, ktorý si v minulosti už červeno-žltý dres obliekal.

"S Františkom Bombicom sme sa už taktiež dohodli. V nastavajúcej sezóne bude našim hráčom a veríme, že bude veľkým prínosom pre našu defenzívu. Je to skúsený obranca, ktorý má už čosi za sebou. Podpísali sme s ním ročný kontrakt,“ uviedol na hkdukla.sk Kollár.

Na skúške v Dukle sú aj Martin Opatovský, ktorý naposledy hrával v Michalovciach, a Marek Mikušovič zo Senice.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Pardavý pokračuje v Dukle Trenčín