Paille po zásahu pukom na vyšetrenia

SITA|8. nov 2011 o 12:22

Hokejový útočník Boston Bruins Daniel Paille inkasoval v úvode tretej tretiny pondelkového zápasu zámorskej NHL tvrdú ranu pukom priamo do hlavy od obrancu New York Islanders Steva Staiosa.

BOSTON. Hokejový útočník Boston Bruins Daniel Paille inkasoval v úvode tretej tretiny pondelkového zápasu zámorskej NHL tvrdú ranu pukom priamo do hlavy od obrancu New York Islanders Steva Staiosa, ktorý pálil tesne za modrou čiarou.

Paille stál len pár krokov pred Staiosom, okamžite padol na ľad a tvár mu zaliala krv. Na ľad prišli členovia lekárskeho tímu Bruins a poskytli hráčovi prvú pomoc. Po pár minútach sa postavil na vlastné nohy a zamieril s uterákom na tvári priamo do šatne. Do zápasu už nezasiahol. "Puk ho trafil do tváre do oblasti nosa. Pravdepodobne až v utorok budeme vedieť bližšie podrobnosti," povedal po stretnutí tréner Bruins Claude Julien.

Pailla okamžite previezli na vyšetrenia k špecialistovi na jednu z bostonských kliník. "Bol to nešťastný a hrozivý moment. Staiosovi sa puk postavil a Daniel mal šťastie, že mal na prilbe ochranný kryt očí. Videl som ho pred odchodom na vyšetrenia, chodil a vyzeral byť celkom v poriadku. Nos má však poriadne veľký," povedal pre ESPN útočník Bruins Milan Lucic.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Paille po zásahu pukom na vyšetrenia