Príprava pred MS v hokeji 2022: Slovensko zdolalo Nemecko

Nemecko vs. Slovensko: ONLINE prenos z prípravného zápasu pred MS v hokeji 2022.
Nemecko vs. Slovensko: ONLINE prenos z prípravného zápasu pred MS v hokeji 2022. (Autor: TASR)
Sportnet|29. apr 2022 o 15:20 (aktualizované 29. apr 2022 o 21:30)

Dnes hrali naši reprezentanti prípravný zápas pred MS v hokeji 2022. Sledovali ste s nami ONLINE prenos Nemecko vs. Slovensko.

Reprezentácia  2021/2022
29.04.2022 o 19:00
Nemecko
1:3
(0:3, 1:0, 0:0)
60' minúta
Ukončený
Slovensko
Prehľad
Góly a asistencie: 22. Ehl – 5. M. Valach (Okuliar), 13. Liška (Krištof, Lantoši), 13. Ivan (Minárik, Grman). Rozhodca: Hoppe, Hunnius..
Prenos
Prvý z dvoch zápasov v Nemecku sme zvládli. V sobotu pokračujeme. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
Koniec zápasu.
59:33
Nemecko a Slovensko hrajú s piatimi hráčmi.
58:31
importantTamáši sa nepresadil strelou do prázdnej bránky po nahrávke Lišku!
58:00
Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
57:33
importantNemecko hrá power-play!
57:33
Vylúčenie v tíme Nemecko:
Jentzsch – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme Slovensko:
Regenda – 2 min., hrubosť.
importantReklamná prestávka.
53:27
Slovensko hrá s piatimi hráčmi.
52:35
Nemci nás točia v obrannom pásme. Snažíme sa súperov tlak eliminovať včasným dostúpením hráčov a zaťahovať ich do rohov.
51:27
Vylúčenie v tíme Slovensko:
Okuliar – 2 min., sekanie.
51:26
Bučko ťahal za kratší koniec pri bránení Höfflina, ktorý potreboval zvládnuť poslednú kľučku a na tácke mal i Tomeka. Pôjdeme ale do štyroch.
50:00
Začíname záverečných desať minút poslednej tretiny. Slovensko vyhráva v Nemecku nad domácim výberom 3:1.
47:53
importantNebudeme vyhrávať 4:1! Gól neuznali Oliverovi Okuliarovi, pretože ho dosiahol vysokou hokejkou!
importantReklamná prestávka.
47:44
Hra sa prelievala zo strany na stranu. Tomek podržal náš tím, ale to isté platilo aj o nemeckom gólmanovi Pantkowskim.
45:16
Faško-Rudáš v rýchlosti ideálne zakončil. Pantkowski si nedal prestreliť vyrážačku.
44:11
Nervy už pracujú. Patrik Koch sa ocitol v kontroverzii s Blankom. Dospelo to len do štádia, kedy si vymenili po jednom krosčeku.
41:35
Nemecko hrá s piatimi hráčmi.
41:27
Pantkowski sa presunul so zakončením Michala Krištofa z pravej strany.
41:00
Matej Tomek mal robotu. Na hrudníku zastavil strelecký pokus Munzenbergera, ktorý si neporozumel s Kristiánom Pospíšilom a chvíľku sa obaja pasovali.
40:31
Prechod cez modrú čiaru nedopadol dobre. Lantoši sa našiel v postavení mimo hry.
40:11
V Drážďanoch sa vyskytol problém s časom aj výsledkom. Tamojšia obrazovka ukazovala skóre 5:2. Zaujímavé. Chyba je už ale odstránená.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Tretia tretina sa začne o 20:42.
Držíme si už len náskok dvoch gólov. Paradoxne pri presilovke na začiatku druhej časti sme inkasovali. Môžeme sa vrátiť do trojgólového vedenia, pretože znovu hráme presilovku.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:47
importantMário Lunter neposlal puk do prázdnej bránky Nemcov!
39:35
Vylúčenie v tíme Nemecko:
Fischbuch – 2 min., hákovanie.
39:00
Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
37:38
Jednoduchý brejk našich hráčov. Faško-Rudáš sa to ešte snažil zachrániť od mantinelu. Pantkowski sa iba natiahol lapačkou za pukom a nesiahol si na neho.
37:27
Hokejisti Nemecka išli doslova a do písmena do našej bránky. Tomek z toho umne vycúval a následne Regenda ukázal Ehlovi, nech sa vytratí.
36:36
Nemecko výrazne zabralo v útočnej fáze hry. Majú za sebou vydarenú zhruba dvojminútovku a ak by skórovali, nemohli by sme sa čudovať.
35:48
importantHöfflin už siahal na kontaktný gól! Rozhodca Hoppe za bránkou rozpažil ruky!
34:52
Neodpustili sme si zaváhanie v našej defenzíve. Bender nepomýšľal na prihrávky spoluhráčom, ale priamo letel puk z jeho hokejky na Tomeka, ktorý ho zadržal na hrudi.
34:08
Krútime sa v pásme, no nedarí sa nám zamestnať Pantkowskiho.
31:43
Ladislav Romančík vypálil tvrdú strelu a o jej teč sa hlásil Lantoši.
31:12
Dobrý pokus Patrika Kocha. Snažil sa využiť zakrytý výhľad Pantkowskiho, ktorý aj napriek tomu videl puk a vyrazil ho.
29:20
Eder skončil na našej bránke po súboji s Máriom Grmanom.
28:25
Obranná chyba v našich radoch. Dopustil sa jej Tamáši. Höfflin sa neulakomil na strelu a dovolil zakončovať pripravenému Ehlovi. Tomek mu druhú gólovú radosť nedoprial.
importantReklamná prestávka.
27:59
Druhá pätorka, ktorú vedie Alex Tamáši, si vytvárala útočnú šancu. Prešla ale do pásma z ofsajdu.
27:14
Ťažký uhol pre Mislava Rosandiča, ale neodradilo ho to od toho, aby nevystrelil. Puk smeroval okolo hlavy brankára Nemecka.
26:42
Pantkowski bol v permanencii, keď sa ho pokúšal prestreliť Okuliar.
26:16
Marek Valach posilnený reprezentačným presným zásahom, a tak mal chuť pridať ešte jeden. Pantkowski mu chytil celkom ľahký puk.
25:19
Andrej Kollár disponoval pomerne dobrou pozíciou na streľbu. Aj to tlačil na vzdialenejšiu tyčku, no v konečnom dôsledku minul.
24:34
Pohrozil nám strelecký pokus Karrera. Tomek nemusel zasahovať.
21:55
Nemecko hrá s piatimi hráčmi.
21:08
goalNemecko dalo gól! Inkasujeme pri našej presilovke. Tomek sa snažil mať pod dohľadom puk na hranici bránkovej čiary a aj ho priľahol. ALEXANDER EHL však dorážal, hoci hvizd mal prísť skôr, čo sa nestalo. Je to teda 1:3.
20:37
Lantoši typickým spôsob nabral rýchlosť v strednej tretine, ale súper ho vypichnutím puku zablokoval pred útočnou modrou čiarou.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Druhá tretina sa začne o 19:54.
S veľkou chuťou a stopercentnou koncovkou sme vybehli na Nemcov, ktorí sa nestihli z toho spamätať. Výsledok po prvej tretine je viac než priaznivý. Úvod druhého dejstva odohráme v početnej výhode.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:55
Vylúčenie v tíme Nemecko:
Karachun – 2 min., hákovanie.
19:07
Opäť sa odohral súboj Okuliara s nemeckým brankárom. Víťazom muž v klietke, ktorý mu chytil druhý pokus v rýchlom slede.
19:00
Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
18:43
Oliver Okuliar rád chodí do reprezentácie, čo deklaroval v jednom dialógu. V tejto chvíli mal šancu na hokejke, ale nevyzrel na Pantkowskiho.
18:31
Pantkowski si potreboval vydýchnuť, ale aj jeho spoluhráči. Pokrytím puku prinútil odpískať rozhodcu. Získavame pásmo.
17:39
Málo vídaný ofenzívny kolotoč. Nemecko je úplne ako v lese. Pospíšil spravil sťahovačku na pravom kruhu a defenzíva súpera vyrazila puk, do ktorého sa bez prípravy oprel Martin Bučko. Neprestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.
16:18
Lantoši poctivo podporil tím a urobil pohyb späť. V strednom pásme zachytil puk a otočil hru. V pätici sme v útočnom pásme.
15:11
Rodili sa ťažké chvíle pre našu obranu na čele s Tomekom. Náš gólman urobil dôležitý zákrok betónom, a potom puk pred ním viackrát poskakoval a celkovo to bolo nečitateľné. Nemci to netrestali.
14:34
Puk opustil hraciu plochu, keď dopadol medzi divákov.
importantReklamná prestávka.
13:38
Máme parádny obraz našej hry. Matej Tomek odbremenený od nátlakovej hry súpera a iba minimálne riešil vzniknuté situácie. Snažíme sa čo najviac pôsobiť v útočnom pásme.
12:59
goalSlovensko dalo gól! Vynikajúca hra, z ktorej strieľame góly ako na bežiacom páse. Len to nezakríknime. MICHAL IVAN švihom vymietol ľavú pavučinu nemeckej svätyne. Asistencie: Jakub Minárik a Mário Grman.
12:05
goalSlovensko dalo gól! Vyhrávame 2:0 a momentálne zaslúžene. Krištof presnou strelou ohrozil Pantkowskiho. Nemecký brankár znova nemal puk pod kontrolou a do siete ho dorazil ADAM LIŠKA. Asistencie: Michal Krištof a Róbert Lantoši.
11:09
Dobrá nemecká akcia, pri ktorej došlo ku streleckému pokusu. Rögl ako obranca si výborne potiahol puk na ľavý kruh, ale Tomek mu zmenšil uhol a zakročil.
10:24
Varovanie nám vystavil člen druhého nemeckého útoku Eder.
09:24
importantAréna si zahučala! Jentzsch vie, že to neurobil dobre, pretože mal vystreliť, no rozhodol sa ešte predkladať puk pred poloprázdnu bránku!
08:22
Skvelá šanca sa naskytla nášmu kapitánovi Čerešňákovi. Protihráči na neho zabudli a mohol sa im pomstiť gólovým spôsobom. Koncovka mu nesadla ideálne.
importantReklamná prestávka.
06:33
Výborný blok slovenských hokejistov. Zimmermann dostal presný puk na hokejku a nemohol sa sťažovať na palebnú pozíciu, keď strieľal viac-menej z medzi kruhov.
05:56
Tamáši si počína veľmi sebavedomo a práve z tohto chcel niečo vyťažiť. Nemci boli pozorní v defenzívnej činnosti.
04:31
goalSlovensko dalo gól! Slováci majú úspešný vstup do tretieho prípravného duelu. Okuliar výborne zamieril z ľavého kruhu a Pantkowski nezovrel puk v lapačke. Dorazil ho MAREK VALACH. Asistencia: Oliver Okuliar.
03:50
Zákrok nášho brankára Mateja Tomeka. Hra je prerušená a nasleduje buly po jeho ľavici.
03:17
Zaujímavý prienik ponúkol Mário Grman, ktorý išiel do rizika napriek boľavej ruke, no chcel vyskúšať hrať. Pri bližšej žŕdke nechal puk, ktorý možno aj chcel vtesnať do bránky.
02:16
Lantoši hľadal Lišku v priestoroch súperovej bránky. Prihrávku zastavili obrancovia.
01:34
Nemecko sa dostalo do postavenia mimo hry.
00:23
Po krátkom čase prvé prerušenie hry. V ťahu smerom dopredu boli Nemci. Vhadzovanie pred brankárom Matejom Tomekom.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Nemecko: Pantkowski – Huttl, Moser, Bender, Munzenberger, Huss, Rögl, Karrer, Zimmermann – Fischbuch, Jentzsch, Loibl – Eder, Blank, Karachun – Braun (C), Soramies, Höfflin – Fleischer, Leonhardt, Ehl.
Trenér: Toni Söderholm.

Slovensko: M. Tomek – Rosandič, Čerešňák (C), Jánošík, Bučko, Ivan, Grman, Koch, L. Romančík – Liška, Krištof, Lantoši – M. Lunter, Tamáši, Pospíšil – Minárik, A. Kollár, Regenda – Okuliar, M. Valach, Faško-Rudáš.
Trenér: Craig Ramsay.
Vážení hokejoví fanúšikovia, Vítam vás pri sledovaní 3. prípravného zápasu pred MS 2022 vo Fínsku medzi Nemeckom a Slovenskom.

Nemecko
odohrá piaty duel pred majstrovstvami sveta. Zverenci trénera Söderholma, ktorý dávnejšie podpísal novú štvorročnú zmluvu, si dvakrát zmerali sily s Českom a naposledy bolo ich súperom Švajčiarsko. Jeden zápas vyhrali 4:2, v druhom vybuchli a prišla porážka 1:6. Zároveň tím opustili Nikita Quapp a Daniel Pietta. Nemci sa pred stretnutiami so Slovákmi posilnili o nové tváre – Daniel Fischbuch, Mirko Pantkowski, Julius Karrer a Janik Möser.

Slovensko tiež pristúpilo k zmenám v zostave. Či už z výkonnostných, alebo zdravotných príčin. S tímom už nepokračujú Samuel Honzek a Tomáš Mikúš. Obranca Čajkovský svoje dôvody vynechania šampionátu už vysvetlil. Do kádra pribudli uzdravený Pavol Regenda i Kristián Pospíšil. Slováci odohrali zatiaľ dva zápasy. Raz vyhrali nad Čechmi 3:1 v Spišskej Novej Vsi, no v odvete v Trenčíne prehrali 3:4sn. Miroslav Šatan avizoval, že sa bude káder meniť po skončení finále extraligy i ďalších súťaží, v ktorých sa nachádzajú slovenskí hráči.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

Slovensko: Prípravné zápasy pred MS v hokeji 2022

Dátum

Čas

Dejisko

Domáci

Hostia

Detail 

21. apríl

17:30

Spišská Nová Ves

Slovensko

Česko

TU >>>

23. apríl

15:00

Trenčín

Slovensko

Česko

TU >>>

29. apríl

19:00

Drážďany

Nemecko

Slovensko

30. apríl

17:00

Drážďany

Nemecko

Slovensko

5. máj

18:00

Žilina

Slovensko

Nórsko

7. máj

16:00

Žilina

Slovensko

Francúzsko

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MS v hokeji 2022»Príprava pred MS v hokeji 2022: Slovensko zdolalo Nemecko