Mazáň prekvapivo dostal šancu. S Lobotkom boli pri prehre proti Barcelone

Momentka zo súboja FC Barcelona - Celta Vigo.
Momentka zo súboja FC Barcelona - Celta Vigo. (Autor: TASR/AP)
Športové prenosy SME, SITA|22. dec 2018 o 18:21

Lobotka nastúpil z lavičky.

La Liga 2018/2019 - 17. kolo:

FC Barcelona - Celta Vigo 2:0 (2:0)

Góly: 10. Dembele, 45. Messi

/Róbert Mazáň odohral celé stretnutie, Stanislav Lobotka (obaja Celta) nastúpil v 46. min/

BARCELONA. Tím FC Barcelona zvíťazil na vlastnom ihrisku 2:0 nad Celtou Vigo v sobotňajšom zápase 17. kola najvyššej španielskej súťaže La Ligy.

Oba góly padli v prvom polčase, za domácich sa presadili Ousmane Dembélé a Lionel Messi.

Slovenský reprezentant Róbert Mazáň odohral za Celtu Vigo celé stretnutie, jeho klubový spoluhráč Stanislav Lobotka hral od 46. min.

Online prenos: FC Barcelona - Celta Vigo (La Liga 2018/2019, Stanislav Lobotka, Róbert Mazáň)

Španielska Primera Division  2018/2019
22.12.2018 o 18:30
Barcelona
2:0
(2:0, 0:0)
90+3 minúta
Ukončený
Vigo
Prehľad
Góly: 10. O. Dembèlé, 45. Messi. Rozhodca: Prieto – Martínez, Villate.
Prenos
V druhom polčase sme sa už presného zásahu nedočkali, ale Celta Vigo výrazne ožila a tlačila na domáci celok. Barcelona si však svoje dvojgólove vedenie postrážila a tak sa naplnili papierové prognózy a líder súťaže si pripisuje ďalšie tri body do tabuľky. Celé stretnutie v drese Celty dnes odohral Róbert Mazáň, ktorý sa zapájal aj do útočných akcií svojho celku a do druhého polčasu naskočil aj Stanislav Lobotka. To je určite potešujúca správa pre slovenských fanúšikov a aj reprezentačného trénera.

To je už z mojej strany všetko, ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj.
90+3
Koniec zápasu.
90+2
Messi ešte zahrával priamy kop, jeho priamy pokus na bránu však nebol presný a to bolo už zrejme všetko podstatné z tohto stretnutia.
90+1
Aj v závere zápasu je Barcelona aktívnejším celkom, ale to už nič nezmení na tomto výsledku.
90
Napokon sa nadstavujú tri minúty, rovnako ako tomu bolo aj v prvom polčase!
89
Riadny hrací čas druhého polčasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko ešte hlavný rozhodca tohto stretnutia Prieto nadstaví. Výrazne sa však hra v druhom dejstve neprerušovala.
87
Blíži sa už samotný záver tohto stretnutia a už to teda naozaj vyzerá na výhru Barcelony. O všetkom podstatnom tak rozhodol prvý polčas, kde padli zatiaľ oba presné zásahy.
86
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza Carles Aleñá.
84
Domáci brankár zakrátko musel znova zasahovať, ale poradil si aj so strelou, ktorú vyslal Méndez. Ak sa nič výrazného nestane, tri body dnes podľa očakávania ostanú na Nou Campe.
83
Robo Mazáň je dnes pri streleckej chuti. Znova skúšal šťastie strelou zo strednej vzdialenosti, ale brankár ter Stegen jeho pokus kryje. Inak, dnes to je sympatický výkon nášho talentovaného futbalistu.
82
Spomínaný priamy kop však nič zaujímavého neponúkol, Celta však ostáva usadená len na svojej polovici ihriska a už to s ňou nevyzerá najlepšie.
81
Barcelona teraz výborne napádala rozohrávku súpera na jeho polovici a po nedovolenom zákroku je tu priamy kop pre domáci celok.
80
Približne desať minút ostáva do konca tohto stretnutia. Barcelona aj naďalej vyhráva o dva góly a vyzerá to už, žeby tri body mali ostať doma. Nechajme sa však ešte prekvapiť, stať sa môže všeličo.
79
importantZaujímavou strelou sa prezentoval slovenský reprezentant Róbert Mazáň! Z väčšej vzdialenosti skúšal tento talentovaný futbalista svoje šťastie, ale Piqué zrazil jeho pokus na rohový kop. Následne vznikla aj po rohovom kope nebezpečná situácia, ale lopta si svoje miesto v sieti domácich nenašla.
78
Už aj veľa neprenosí začína pribúdať na oboch stranách. Domácim to určite nijak zvlášť vadiť nemusí, stále vedú o dva góly a majú nakročené k trom bodom.
76
changeStriedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Sofiane Boufal, prichádza Pione Sisto.
75
Rakitič to teraz zobral na seba a skúšal to zaujímavou prihrávkou za obranu súpera. Lopta sa však dostala len k brankárovi Blancovi, ktorý ju rýchlo rozohral na svojich spoluhráčov.
73
Hostia loptu strácajú a tak ju získavajú na svoje kopačky domáci futbalisti. Barcelona kombinuje na svoje svojej polovici a nikam sa neponáhľa.
72
Nič zaujímavejšieho teraz nesledujeme, hostia sa snažia o dobíjanie obranných hradieb domáceho celku, avšak neúspešne.
71
Nedarí sa však hosťujúcemu výberu preniknúť na útočnú polovicu. Domáci sa teraz plne sústreďujú na defenzívu a darí sa im to výborne, stále vedú o dva góly.
70
Čas sa už začína postupne hosťujúcemu celku krátiť. Celta aj naďalej prehráva o dva góly a ak ešte pomýšľa na body, musí čo najskôr dosiahnuť kontaktný gól.
68
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Ousmane Dembèlé, prichádza Philippe Coutinho.
67
importantAni túto šancu domáci nevyužili na definitívne rozhodnutie tohto stretnutia! Skvelý nábeh do pokutového územia predviedol Samedo, ktorý to napokon zobral na seba, ale jeho menej vydarenú strelu vyrazil Blanco pred seba a v dorážke už neuspel Dembélé!
66
Zakrátko však Celta loptu stráca a bude si ju tak musieť znova vybojovať na svoje kopačky. Barcelona rozohrala autové vhadzovanie a následne bezpečne kombinuje v okolí stredového kruhu.
65
Hostia sa po sérii domácich nepresností presúvajú na útočnú polovicu. Uvidíme, či sa im podarí aj niečo zaujímavé vymyslieť.
64
Dlhšiu dobu teraz kombinovali s loptou domáci futbalisti, ktorí tak držia svoje vedenie o dva góly. Stále však ešte nieje o ničom rozhodnuté, Celta musí ale čo najskôr dosiahnuť kontaktný gól.
62
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Arturo Vidal, prichádza Arthur.
61
61
importantAvšak, Barcelona teraz mohla navýšiť svoje vedenie a tak už aj definitívne rozhodnúť toto stretnutie! Alba našiel šikovnou prihrávkou Suáreza, ktorý v dobrej pozícii len tesne minul bránu súpera.
60
Po hodine hry však domáca Barcelona stále vyhráva 2:0. Hostia výrazne ožili v druhom polčase, ale na kontaktný gól to ešte stále nestačí.
58
Zakrátko centroval pred bránu domácich Mallo, ale brankár ter Stegen schoval loptu do svojich rukavíc. Celta sa však snaží vymyslieť ďalšiu nebezpečnú akciu.
57
Na druhej strane sme sledovali rýchly protiútok, následne sa k zakončeniu na bránu domácich dostal Méndez, ale jeho pokus bol nepresný. Nebol to však zlý útok zo strany Celty.
56
Predsa len však potom smeroval center až do pokutového územia od Messiho, ale našiel len hlavu dobre postaveného Costasa, ktorý si tak splnil svoje defenzívne povinnosti na výbornú.
55
Bol tu nedovolený zákrok na Semeda a tak Barcelona získava priamy kop na útočnej polovici. Nikam sa však domáci nemusia ponáhľať a tak zvolili rozohrávku nakrátko.
54
K lopte sa už dostáva už domáci celok, ktorý sa snaží o postupný prechod na útočnú polovicu. Celta sa však dobre rozmiestnila v okolí stredového kruhu.
53
Celta bola zahnaná až na svoju polovicu, ale stále ostáva pri lopte. Domáci sa snažia ihneď o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
52
changeStriedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Iago Aspas, prichádza Fran Beltrán.
51
K strele na bránu domácich sa dostal Gómez, ale tá bola veľmi obetavo zblokovaná do bezpečia. Barcelona je v úvode druhého dejstva pod tlakom, ale jej vedenie ohrozené zatiaľ nebolo.
50
Upozornil následne na seba aj Róbert Mazáň, ale jeho center nebol tak úspešný ako by si tento slovenský reprezentant predstavoval. Celta je v úvode druhého polčasu aktívnejšia.
49
Do prvej útočnej akcie svojho celku sa už stihol zapojiť aj Stano Lobotka, ale obrana domácich dobre čítala hru a dostáva loptu do bezpečia. Celta však ešte môže pokračovať vo svojom útočnom ťažení.
48
Pri lopte je však momentálne Barcelona, ktorá má dostatočne nahrané ešte z prvého dejstva a tak sa nemusí nikam ponáhľať.
47
Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril Celte, pred ktorou tak stojí veľmi náročná úloha. Do druhého dejstva ihneď z lavičky naskakuje aj Stano Lobotka, takže na trávniku sa už nachádzajú obaja naši reprezentanti.
46
changeStriedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Okay Yokuşlu, prichádza Stanislav Lobotka.
46
Začal sa druhý polčas.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Prvý polčas na Nou Campe síce veľa zaujímavého neponúkol, ale k videniu boli až dva presné zásahy. Barcelone vyšiel výborne úvod a záver prvého polčasu. Domáci sa ujali vedenia 1:0 v 10. minúte, keď sa presadil Dembélé a v 45. minúte navýšil vedenie svojho celku jeho kapitán Messi. Barcelona mala častejšie loptu na svojich kopačkách a tak aj viacej hrozila v útoku, hostia vyslal na brankára ter Stegena len jednu vážnejšiu strelu, čiže majú čo do druhého polčasu zlepšovať.

Druhé dejstvo sa začne približne o 19:36.
45+3
Prvý polčas sa skončil.
45+2
Prvé dejstvo sa však už len dohráva, domáci môžu byť nadmieru spokojní a pôjde sa im veľmi dobre na polčasovú prestávku.
45+1
Hlavný rozhodca tohto stretnutia Prieto predlžuje prvý polčas ešte o tri minúty!
45
45
goalBarcelona dala gól!
Tak predsa len sme sa ešte dočkali jedného presného zásahu pred koncom prvého polčasu! Hosťujúca defenzíva teraz výrazne chybovala, keď nezachytila prihrávku zo stredu poľa, Dembélé našiel presným pasom LIONEL MESSIHO a ten z vnútra pokutového územia parádnou strelou prekonáva Blanca, ktorý bol absolútne bez šance – 2:0!
44
Čoskoro sa naplní riadny hrací čas prvého polčasu. Hra sa nijak výrazne neprerušovala a tak zrejme nemusíme očakávať žiadny nadstavený čas.
43
Hostia ešte získali v závere prvého polčasu rohový kop, po ktorom sa do zakončenia hlavou dostal Costas, ale nemieril presne. Zrejme to bola posledná zaujímavá akcia prvého dejstva.
42
To na druhej stane sa už do zakončenia dostal naopak kapitán Celty Mallo, ale nemieril presne. ter Stegen sa s rozohrávkou nikam neponáhľa.
41
Zatiaľ to tak nevyzerá. Kapitán domáceho výberu Messi sa dostal k lopte a rozhodol sa pre individuálnu akciu, ktorú obrana súpera však dokázala včas zastaviť.
40
Približne päť minút ostáva do konca prvého polčasu, ktorý zatiaľ veľa zaujímavého neponúkol, ale videli sme aspoň jeden presný zásah. Dočkáme sa pred jeho koncom aj druhého?
39
Nič zaujímavého sme však dlhšiu dobu nevideli. Barcelona si drží svoje tesné vedenie a je aj častejšie pri lopte. Celta tak bude musieť výrazne zlepšiť svoju hru v druhom polčase.
38
Hra sa teraz musela na malú chvíľu prerušiť, pretože brankár Celty Blanco mal menšiu tržnú ranu v okolí obočia. Napokon bol však rýchlo ošetrený a záver prvého polčasu tak môže plynúť ďalej.
37
Ostrých zákrokov na oboch stranách stále pribúda, niektoré už naozaj hraničia aj so žltou kartou. Tú však hlavný rozhodca Prieto zo svojo vrecka ešte nevytiahol.
36
Aj domáci sa však sem tam vedia prezentovať nepresnou prihrávkou, ako tomu bolo aj teraz. Lopta sa tak dostáva na kopačky futbalistov Celty, ktorí však majú problémy s prechodom do útoku.
35
Opäť je však pri lopte Barcelona, ktorá tak jasne kraľuje v štatistike držaní lopty. Uvidíme, či záverečných desať minút prvého polčasu ponúkne niečo zaujímavé.
34
Pokúšal sa o to Luis Suárez, ale napokon sa ocitol len v postavení mimo hru. K lopte sa tak dostáva brankár Balnco, ktorý ju rozohráva na svojich spoluhráčov.
33
Hostia sa dokázali oslobodiť len na malú chvíľu a opäť tak sledujeme postupný nápor Barcelony. Domáci fanúšikovia by tak už chceli aj po druhýkrát vidieť loptu v sieti brankára Blanca.
32
Znova sa domáci futbalisti snažia vyvíjať tlak na svojho dnešného súpera. Celta sa teda musí brániť, prípadný druhý gól v jej sieti by už narobil značné problémy.
31
Mali sme možnosť sledovať rýchle protiútoky na oboch stranách, ktoré však nič zaujímavého neponúkli. Uvidíme, ako tomu ešte bude do konca prvého polčasu.
30
Celta svoje zbrane ešte určite neskladá a bude sa snažiť vyrovnať do polčasovej prestávky. V týchto chvíľach sa však hostia musia brániť, domáci sa presúvajú na útočnú polovicu.
29
Dlhšiu dobu sme tak nič zaujímavého nevideli. To domácim určite vadiť nemusí, stále vyhrávajú po góle Dembélého 1:0 a plnia tak úlohu papierového favorita tohto stretnutia.
28
Postupne sa však domáci vrátili späť na svoju polovici ihriska a tam rozbiehajú ďalšiu rozohrávku smerom dopredu. Hostia sa tak snažia o vysoké napádanie tejto rozohrávky.
27
Domáci sa tak pokúsili o rýchlu odpoveď, ale pokus o prenesenie hry úspešne prečítal kapitán Celty Mallo a loptu dostáva do bezpečia. Barcelona však ešte môže pokračovať vo svojom útočnom ťažení.
26
26
importantKonečne sa už aj hostia dostali do nejakej tej zaujímavejšej príležitosti! Gómez si prebral veľmi dobrú prihrávku a následne prízemnou strelou preveril kvality brankára ter Stegena.
25
Po nedovolenom zákroku pri lopte ostáva aj naďalej domáci celok, ktorý sa stále nemusí nikam ponáhľať a pohodlne si pokračuje vo svojej hre, ktorá mu vyhovuje.
24
K lopte sa dostal Róbert Mazáň, ktorý následne centroval do pokutového územia domácich, ale jeho pokus nenašiel nikoho z jeho spoluhráčov. Barcelona sa následne snaží upokojiť hru.
23
Dostali sme sa tak už za polovicu prvého polčasu, Barcelona stále vyhráva po góle Dembélého 1:0. Vedenie domáceho celku je určite zaslúžené, pretože je v ofenzíve veľmi nebezpečné.
22
importantVeľa nechýbalo a domáci mohli po rýchlom protiútoku navýšiť svoje vedenie! Messi opäť vymyslel geniálnu prihrávku, ktorou našiel rozbehnutého Dembélého, ale výborným zákrokom sa prezentoval brankár Blanco! Rakitić sa potom snažil zakončiť do odkrytej časti brány, ale Araujo zase predviedol úspešný obranný zákrok.
21
Ďaleko sa však teraz domáci celok nedostal, po nedovolenom zákroku získavajú hostia znova loptu na svoje kopačky a môžu sa tak skúsiť usadiť na útočnej polovici.
20
Hostia zahrávali rohový kop, ale centrovanú loptu od rohovej zástavky si domáci bez problémov postrážili a získavajú tak loptu na svoje kopačky. Celta sa vracia späť na svoju polovicu.
19
Po dlhšej dobe sa Celte darí v kombinácii na útočnej polovici, domáci tak museli prepnúť na obranný režim. Uvidíme, či teraz niekedy príde aj prvé vážnejšie ohrozenie domácej brány, ktorú stráži ter Stegen.
18
To zatiaľ ani nebolo nijak výrazne ohrozené, kedže hostia si ešte nevypracovali žiadnu šancu. Všetky útočné akcie Celty stroskotajú na pozornej domácej defenzíve.
17
Postupne sa začína priostrovať aj v osobných súbojoch. Zatiaľ však hlavný rozhodca tohto stretnutia Prieto nemusel siahnuť po žltej karte. Pri lopte je domáci celok, ktorý si aj naďalej drží tesné vedenie o jeden gól.
16
Teraz sa do kombinácie svojho celku zapojil v zadných radoch aj Róbert Mazáň. Slovenský reprezentant zatiaľ nedostával toľko príležitosti v zostave Celty, snáď sa to teda zmení.
15
Barcelona však aj naďalej kombinuje na útočnej polovici a znova teda dostáva Celtu pod menší tlak. Hostia sú zrejme ešte troška otrasení z toho gólu v ich sieti, predsa len prišiel dosť skoro.
14
Na pozore sa teraz musel mať jeden z hosťujúcich obrancov, konkrétne to bol Araujo. Podarilo sa mu však zachytiť nebezpečnú prihrávku od Alby do pokutového územia.
13
Cez postupné prihrávky sa domáci už dostali späť na útočnú polovicu a snažia sa tak vymyslieť ďalší nebezpečný útok, ktorý by mohol viesť aj k druhému presnému zásahu.
12
Hosťom sa však teraz nedarí v kombinácii a často tak strácajú loptu. Domáci sa naopak nemajú kam ponáhľať, pohodlne kombinujú a snažia sa čo najdlhšie držať loptu na svojich kopačkách.
11
To je teda výborný vstup favorita tohto stretnutia. Barcelona môže tak hrať uvoľnenejšie, ale treba mať na pamäti, že stále nieje ešte o ničo rozhodnuté. Aj Celta ukázala, že vie v útoku byť nebezpečná.
10
10
goalBarcelona dala gól!
Už v desiatej minúte tu máme otvárací zásah tohto stretnutia, o ktorý sa postarali domáci futbalisti! Barcelona založila postupnú útočnú akciu, celé to začalo u jej kapitána Messiho, ktorý presnou prihrávkou našiel v pokutovom území Albu a ten vrátil loptu prvému menovanému. Hviezda domáceho celku síce trafila len brankára Blanca, ale k odrazenej lopte sa dostal OUSMANE DEMBÈLÉ a ten sa už nemýlil – 1:0!
9
Parádny obranný zákrok teraz vo vzduchu predviedol Costas, ktorý tak zachytil nebezpečnú prihrávku na rozbehnutého Busquetsa. Keby sa tak nestalo, domáci futbalista by zrejme postupoval sám na bránu Celty.
8
Domáci pri svojej rozohrávke čelia vysokému napádaniu zo strany súpera a boli tak zahnaní až niekde do stredu ihriska. Obe defenzívy teda zatiaľ pracujú úspešne a súpera do vyloženej šance nepúšťajú.
7
Hosťujúci výber sa pomocou krátkych prihrávok prebojoval až na útočnú polovicu, ale nedokázal tam nič prevratného vymyslieť a len odovzdal loptu svojmu súperovi.
6
Celta ustála aj ďalší nápor domáceho celku a po čistom zákroku získavajú hostia loptu späť na svoje kopačky. Zatiaľ je to svižné z oboch strán, čakáme na prvý vážnejší strelecký pokus.
5
Barcelona sa aj s loptou usadila na útočnej polovici a dostáva tak svojho dnešného súpera pod menší tlak. Svoj prvý rohový kop rozorali domáci nakrátko a v zápätí si ho môžu aj zopakovať.
4
Na druhej strane sa už o rýchlu odpoveď pokúšali domáci futbalisti. Po postupnom prechode do útoku sa k lopte dostal Dembélé, ale jeho strelecky pokus nebol presný.
3
Mali sme možnosť sledovať prvý rohový kop v tomto zápase. K dispozícii o mala Celta Vigo a veľa nechýbalo, aby sme boli svedkami aj prvej zaujímavejšej situácie. Gómez skákal do hlavičkového zakončenia, napokon lopta len tesne minula priestor troch žrdí domácej brány.
2
Celta má však takisto ambície v tomto stretnutí bodovať a okamžite sa tak po zisku lopty presúva na útočnú polovicu. Dnes môžme zrejme očakávať ofenzívnejšie stretnutie, ale nechajme sa prekvapiť, ako sa to celé bude napokon vyvíjať.
1
Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril domácemu celku, ktorý sa ako líder súťaže bude pokúšať o plný bodový zápis.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Hlavný rozhodca tohto stretnutia Prieto spoločne so svojimi asistentmi Martínezom a Villatem privádza oba celky na hraciu plochu. Stretnutie na Nou Campe medzi domácou Barcelonou a hosťujúcou Celtou Vigo sa tak čoskoro začne, prajem vám všetkým príjemný športový zážitok.
Prajem príjemný futbalový večer! Dnes je na programe 17. kolo španielskej Primera Division a líder súťaže FC Barcelona privíta na svojom domovskom stánku Celtu Vigo. Toto stretnutie môže určite zaujímať aj slovenského fanúšika, pretože v základnej zostave hosťujúceho celku sa po dlhej dobe objavuje aj obranca Róbert Mazáň. Ďalší slovenský reprezentant Stanislav Lobotka je na lavičke náhradníkov a tak verme, že aj on napokon zasiahne do hry. Zatiaľ si teda môžte podrobne naštudovať zostavy oboch celkov, o malú chvíľu sa tesne pred výkopom znova prihlásime.
Úvodné zostavy:

FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, Arturo Vidal – Messi (C), L. Suárez, O. Dembèlé

Náhradníci: Cillessen – Aleñá, Brandáriz, Coutinho, Miranda, Denis Suárez, Arthur

Celta Vigo: Blanco – Mallo (C), N. Araujo, Costas, Mazáň – Méndez, Yokuşlu, Jozabed, Boufal – Aspas, Gómez

Náhradníci: S. Álvarez – Beltrán, Hjulsager, Cabral, Lobotka, Sisto, K. Vázquez

Rozhodca: Prieto – Martínez, Villate
Vítam všetkých fanúšikov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu! V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Barcelona a Celta Vigo. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:30.

Španielska Primera Division bude pokračovať svojim 17. kolom. Nou Camp v Barcelone bude hostiť stretnutie domáceho celku proti Celte Vigo. Na pôdu lídra súťaže by tak mal pricestovať aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka!

FC Barcelona:
Ako už bolo spomenuté, domáci futbalisti sa momentálne nachádzajú na prvom mieste. Na svojom konte majú 34 bodov a tak trojbodový náskok pred druhou Sevillou. Aj posledná forma Barcelony je veľmi impozantná, naposledy nadelili Levante na jeho pôde päť kúskov a Barcelona si tak natiahla sériu víťazstiev na tri zápasy.

Celta Vigo:
Hostia sa nachádzajú na 9. mieste so ziskom 21 bodov. Celta sa začína dostávať z horšej formy a na piate miesto stráca len päť bodov. Naposledy hostia remizovali na domácej pôde s Leganes 0:0, Stano Lobotka do tohto zápasu napokon nezasiahol. Uvidíme, ako tomu teda bude v tomto stretnutí.

Favoritom tohto stretnutia tak je domáci celok, ale určite to nebude mať také ľahké. Sledujte tak toto zaujímavé stretnutie prostredníctvom nášho online textového prenosu!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Mazáň prekvapivo dostal šancu. S Lobotkom boli pri prehre proti Barcelone