Odchod Karaša do Popradu je vraj len kačicou

Ján Lesniak. Podľa športového riaditeľa VSS sa Kamil Karaš nikde nechystá.
Ján Lesniak. Podľa športového riaditeľa VSS sa Kamil Karaš nikde nechystá. (Autor: Roman Palik)
Bohuslav Matia|19. jan 2016 o 00:00

V kádri FC VSS Košice je pohyb smerom von aj dnu. Odchádza Djordjevič, skúšajú Brazílčana.

Po stredopoliarovi Filipovi Serečinovi, ktorý sa do konca tejto sezóny upísal fortunaligovému Zemplínu Michalovce, zamával na rozlúčku s FC VSS Košice ďalší hráč, 23-ročný srbský obranca Lazar Djordjevič, ktorý si to namieril za bývalým trénerom žlto-modrých Marekom Fabuľom do Podbrezovej.

KOŠICE. Bude ich nasledovať aj niekto ďalší? Šušká sa totiž o niekoľkých hráčoch, ktorí sa vôbec nebránia zmene dresu.

Napríklad taký Kamil Karaš, ktorého meno sa v posledných dňoch spájalo s podtatranským Popradom, či Tomáš Huk, o ktorého má eminentný záujem istý klub z najvyššej slovenskej súťaže.

„Odchod Kamila Karaša neprichádza do úvahy. To s Popradom, že by tam mal odísť, je len kačica, čo nám potvrdil aj on sám, nikto nás odtiaľ ani nekontaktoval,“ dementoval „zaručené informácie“ o Karašových úmysloch športový riaditeľ FC VSS Košice Ján Lesniak.

V prípade Tomáša Huka sa však žiadna kačica zostreliť nedá. „Áno, vieme, že prebiehajú nejaké rokovania medzi ním a jedným klubom z Fortuna ligy, ale zatiaľ to nie je nič konkrétne, že by Tomáš Huk mal už odísť. Ostatne, každý klub by chcel hráča najradšej zadarmo...“ nechce Ján Lesniak ešte nič predbiehať.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Odchod Karaša do Popradu je vraj len kačicou