Oceliari nastúpia aj s Kesselom, no bez zraneného Koyša

Začnú takmer v kompletnom zložení. Oceliarom bude chýbať iba P. Koyš (vpravo dole).
Začnú takmer v kompletnom zložení. Oceliarom bude chýbať iba P. Koyš (vpravo dole). (Autor: Korzár/Judita Čermáková)
Patrik Fotta|8. sep 2017 o 00:00

Jančuška: Každý zápas bude pre mňa dôležitý a emotívny.

KOŠICE. Hokejisti HC Košice v piatok od 18.30 hod. vstúpia do novej sezóny súbojom proti nováčikovi Tipsport ligy – Detve.

Tréner oceliarov potvrdil, že do duelu nezasiahne útočník Patrik Koyš, ktorý sa zranil v poslednom prípravnom zápase s Tychy.

Naopak, americký legionár Blake Kessel, ktorý mal zlomený článok prsta, je už v poriadku a do stretnutia by mal nastúpiť.

Košickí hokejisti odohrali v príprave deväť stretnutí, z ktorých prehrali len trikrát.

V rámci Tatranského pohára, ktorý zverenci trénera Jančušku dokázali vyhrať, sa Košičania stretli aj so zahraničnými celkami – Junosť Minsk, Dunaújvárosi Acélbikák a Les Aigles de Nice.

„Príprava splnila jednoznačne svoj účel. Vzhľadom na príchod 11 nových hráčov sme v nej mohli vyskladať čo najlepšie zloženie útočných trojíc a obranných dvojíc. Teší nás víťazstvo na Tatranskom pohári a s prípravnými zápasmi môžem vyjadriť vo všeobecnosti spokojnosť z našej strany,“ povedal tréner HC Košice Milan Jančuška.

Fanúšikov chcú prilákať útočnou hrou

V košickom drese sa premiérovo predstavia zámorskí hráči, ktorí by mali priniesť dôraz a efektivitu v zakončení ako aj silu v osobných súbojoch.

„O tom, či budú platnými posilami, je zatiaľ skoro hovoriť. Treba povedať, že všetci legionári, ale aj noví slovenskí hráči ako Marek Hovorka alebo Patrik Koyš zapadli veľmi rýchlo,“ skonštatoval Jančuška.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Oceliari nastúpia aj s Kesselom, no bez zraneného Koyša